Lai gan kopānija vēl nav formāli uzrunājusi Formula E čempionāta organizatorus, “Maserati” ienākšana elektrisko formulu čempionātā joprojām tiek nopietni apsvērta no kompānijas īpašnieku puses.

“Maserati” pieder “Fiat Chrysler Automobiles” kompānijai, kas izrāda savu interesi par Formula E čempionātu kopš tās prezidents Serhio Markione publiski atklāja, ka tiek izvērtēta nepieciešamība ienākt čempionātā. Šī gada martā Markione izteicās, ka “Ferrari” būtu jādodas uz Formula E čempionātu, tomēr pāris mēnešus vēlāk viņš jau runāja par to, ka šis čempionāts labāk būtu piemērots kādai no citām kompānijas īpašumā esošajām markām. Atgādinām, ka FCA kompānijai bez “Ferrari” pieder arī “Alfa Romeo” (nākamgad atgriežas Formula 1 ar “Sauber”), “Maserati”, “Fiat”, “Dodge” un “Crysler”. Tieši “Maserati” ir galvenais favorīts gadījumā, ja kompānija nolems ienākt Formula E čempionātā.

Jau 2019./2020.gada sezonā Formula E čempionāts paplašināsies līdz 12 komandām, jo čempionātam pievienosies “Porsche” un “Mercedes” kompānijas. Tomēr organizatori jau ir paziņojuši, ka vairāk par 12 komandām nebūs un tas nozīmē, ka “Maserati” nāksies pārprikt kādu no esošajiem čempionāta dalībniekiem. Šobrīd tikai divas – “Techeetach” un “Dragon Racing” komandas nav tieši saistītas ar kādu no autoražotājiem.