Igaunis Ralfs Ārons, kurš pērnā gada izskaņā finišēja uz goda pjedestāla prestižajā Makao F3 Grand Prix izcīņā, šogad aizvadīs trešo sezonu Eiropas F3 čempionātā, atgriežoties vadošajā “Prema Powerteam” sastāvā.

19 gadus jaunais igaunis “Prema” sastāvā izcīnīja 2015.gada Itālijas Formula 4 titulu un spēja uzvarēt vienā sacīkstē savā debijas sezonā Formula 3 čempionātā 2016.gadā.

Pērn Ārons startēja “Hitech GP” sastāvā un sezonu pabeidza 9.vietā kopvērtējumā, bet jau uz Makao GP viņš pievienojās “Van Amersfoort Racing”.

“Esmu sajūsmināts atgriezties “Prema”,” paziņoja Ārons, kurš jau ir aizvadījis testus komandas sastāvā pagājušā mēnesī Portugālē un Spānijā. “Mēs kopā izcīnījām F4 titulu un tagad es esmu mācījies no kļūdām, ko pieļāvu F3. Apvienojot mūsu apņēmību un pieredzi, mēs būsim spēcīgāki nekā jebkad un es esamu gatavs kāpt uz goda pjedestāla jau pirmajā posmā.”

“Ralfs ir gudrs, ātrs un stabils pilots,” paiziņoja “Prema” komandas boss Renē Rosins. “Turklāt viņš ir ļoti pozitīva persona un viņa klātbūtne komandā nāk tikai par labu. Esmu drošs, ka viņam ir pietiekami labas prasmes, lai kļūtu par titula pretendentu šajā sezonā.”

“Prema” sastāvā bez Ralfa Ārona 2018.gada sezonā startēs Roberts Švarcmans un Markuss Ārmstrongs, lai gan nevar aizmirst, ka testos komanda reguāri izmantoja arī “Ferrari” junioru Guanu Ju Žū un Miku Šūmaheru.

Eiropas F3 sastāvs pagaidām:
Carlin: Jehans Druvala, Devlins Defrančesko
Motopark: Dans Tiktums, Marino Sato, Fabio Šērers
Prema Powerteam: Marcuss Ārmstrongs, Roberts Švarcmans, Ralfs Ārons
Hitech GP: Enāms Ahmeds, Alekss Palou
Van Amersfoort Racing: ???