Četru testu dienu cikls šodien noslēdzies. Šodien laikapstākļi bija ievērojami labāki, kas ļāva komandām aizvadīt pilnvērtīgu testu dienu. Pašā pievakarē ātrāko apļa laiku uzrādīja Luiss Hamiltons, kurš pie stūres sēdās vien pēcpusdienā, nomainot Valteri Botasu.

Botasam tāpat kā pārējiem braucējiem dienas pirmajā pusē nācās izmantot slapjam laikam paredzētās riepas, tādēļ vairākas komandas trasē pavadīja maz laika. Neiztika arī bez sarkanajiem karogiem, kurus, izslīdot no trases, pamanījās izraisīt gan Makss Verstapens, gan Markuss Ēriksons.

Par patīkamu pārsteigumu parūpējās “McLaren” komanda, veicot vairāk apļus par visiem konkurentiem, turklāt Stofels Vandūrns piekāpās vien Luisam Hamiltonam, raisot cerības, ka “McLaren” ar “Renault” dzinēju varētu atgriezties uz uzvaru takas.

Līdz ar to pirmssezonas sagatavošanās sasniegusi ekvatoru – 4 testu dienas aiz muguras, bet vēl četras sekos nākamnedēļ no 6. līdz 9. martam. Arī šie testi risināsies Barselonā, bet par notikumiem informēsim F1.LV teksta tiešraidēs.

Pirmā testu diena
Otrā testu diena
Trešā testu diena