“Red Bull” komanda pirms Spānijas Grand Prix izcīņas turpinās pagājušajā nedēļā uzsāktās sarunas ar “Honda” par jaudas agregātu piegādi nākotnē. Produktīvu pārrunu rezultātā abas puses varētu vienoties par sadarbības uzsākšanu jau 2019. gadā.

Tiek ziņots, ka abas iesaistītās puses vēlās gūt gandrīz pilnīgu skaidrību līdz jūnijā notiekošajam Kanādas Grand Prix, kas ir laiks, kad gan “Honda”, gan “Red Bull” šīs sezonas dzinēju piegādātājam “Renault” plānoti uzlabojumi. Tieši to efektivitātei var būt izšķiroša loma “Red Bull” lēmumā.

Esam ļoti apmierināti, kā attīstās viņu sadarbība ar “Toro Rosso”. Jau šobrīd redzams pamatīgs progress izturībā, kamēr konkurētspējas uzlabošanai nepieciešams paciesties līdz nākamajiem uzlabojumiem,” situāciju komentē Helmuts Marko.

Lai gan “Honda” neplāno “Red Bull” komandas attīstībā ieguldīt tādas summas, kā tas bija vērojams ar “McLaren”, tomēr plānots, ka sadarbība būs ciešāka kā vien dzinēju piegādes jomā. “Honda” vēlās F1 pieredzi sniegt tās talantīgākajiem jauno braucēju programmas pārstāvjiem. Par vienu no galvenajiem konkurentiem uz vietu “Toro Rosso” sastāvā varētu kļūt Formula 2 un Super Formula braucējs Nirei Fukuzumi, kuram gan vēl jānopelna nepieciešamie superlicences punkti.

2 KOMENTĀRI

  1. un, kāda sagadīšanās – Maiami ‘pašvaldības’ sanāksmes 10. maija dienaskārtībā ir punkts # RE.22/4100:

    A RESOLUTION OF THE MIAMI CITY COMMISSION, WITH ATTACHMENT(S), SUPPORTING THE EFFORTS TOBRING THE FORMULA 1 RACING CIRCUIT TO THE CITY OF MIAMI FOR THE FORMULA 1 MIAMI GRAND PRIX FROM 2019 TO 2028, AND TO DIRECT THE CITY MANAGER TO FORMALIZE THE NECESSARY CONTRACTUAL AGREEMENT BETWEEN THE CITY OF MIAMI AND FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP LIMITED.

    Avots: http://miamifl.iqm2.com/Citizens/FileOpen.aspx?Type=14&ID=1873&Inline=True (skat. 38. lpp)