Igaunis Ralfs Ārons, kurš šogad finišēja piektajā vietā Eiropas F3 čempionātā, piedalīsies Japānas Super Formula testos Suzukas trasē.

Ārons aizvadīs testus “LeMans” komandā, kas izmanto “Toyota” dzinējus. Igauņa komandas biedrs testos būs 17 gadus jaunais Šarls Milezi, kurš šogad startēja “Renault Eurocup” sērijās.

Testos Suzukā bez vietējiem braucējiem piedalīsies vēl vairāki Eiropas pārstāvji. Eiropas F3 braucējs spānis Alekss Palau startēs “Nakajima” komandas sastāvā, kur sastādīs kompāniju “Honda” protežē Tadasuke Makino.

DTM pilots Lukas Auers kopā ar Adriana Ņūveja dēlu Harisonu pārstāvēs “B-Max” komandu, kas apvienojusi spēkus ar “Motopark”.

Pēc visa spriežot arī “Red Bull” protežē Dens Tiktums piedalīsies testos “Mugen” sastāvā, lai gan pagaidām tas nav oficiāli apstiprināts. Pa ziemu Tiktumam ir plānota dalība “Toyota Racing Series” čempionātā Jauzēlandē, lai savāktu Superlicencei nepieciešamos punktus un jau nākamajā sezonā varētu piedalīties testos vai piektdienu treniņu sesijās “Toro Rosso” vai “Red Bull” sastāvā.

Tostarp otrs jaunais igaunis Juri Vips, kurš šogad pārsteidza Eiropas F3 čempionātā un lieliski debitēja arī Makao F3 sacīkstē, ir ieguvis “Red Bull” akadēmijas atbalstu un nākamgad turpinās startēt F3 sērijās.