“Audi” komanda nosaukusi tos sešus pilotus, kuri piedalīsies DTM pēcsezonas jauno braucēju testos. Starp viņiem ir arī rallijkrosa zvaigzne Andreass Bakeruds, kurš šogad čempionāta kopvērtējumā izcīnīja trešo vietu, bet 2014. un 2015. gadā “Olsbergs MSE” sastāvā bija Reiņa Nitiša komandas biedrs.

Testi no 10. līdz 12. decembrim risināsies Heresas trasē, Spānijā. Uz tiem “Audi” vienība izsaukusi sešus braucējus, kuri šobrīd nestartē čempionātā. Par vienu no viņiem kļuvis rallijkrosa talants Andreass Bakeruds, kura nākotnes iespējas šobrīd ir miglā tītas, jo “Audi” nolēmuši pamest pasaules rallijkrosa čempionātu, kā rezultātā nav zināms, vai viņa pārstāvētā “EKS” komanda arī nākamgad startēs šī sporta veida elites klasē.

Kopā ar Bakerudu testos piedalīsies arī Benuā Trelujē, kurš “Audi” sastāvā trīs reizes triumfēja Lemānas 24 stundu sacīkstēs, kā arī WTCR braucējs Frederiks Vervišs, kurš sezonu noslēdza labāko desmitniekā.

Līdzās trim pieredzējušajiem braucējiem testos piedalīsies arī trīs jaunie talanti – Eiropas F3 čempionātā startējošie Ferdinands Habsburgs un Džonatans Aberdeins, kā arī 2014. gada Itālijas F4 vicečempions Matia Drudi (piekāpās vienīgi Lensam Strolam). Pēdējos gados Drudi startēja Porsche Carrera Cup sērijās.

Pagājušajā mēnesī Estorilā “Audi” 2019. gada specifikācijas modeli testēja Renē Rasts, Maiks Rokenfellers un Niko Millers. Paredzams, ka šie braucēji saglabās savu vietu komandā, tomēr neviens braucējs dalībai nākamsezon vēl nav apstiprināts.