Neraugoties uz pērn izskanējušajām spekulācijām par Azerbaidžānas GP iespējamo pazušanu no Formula 1 kalendāra, “Liberty Media” vadītājs Čeiss Kerijs un Azerbaidžānas jaunatnes un sporta ministrs Azads Rahimovs parakstījuši vienošanos, ka Baku trase paliks čempionāta kalendārā līdz 2023. gada izskaņai. Lai gan Baku ielās līdz šim risinājušies tikai 3 posmi, garā taisne un šaurās ieliņas pavērušas izdevību aizraujošām cīņām, vairākām sadursmēm, kā arī negaidītiem rezultātiem.

“Ferrari” koncerna vadītājs Luiss Kamileri paziņojis, ka itāļu vienības mērķis F1 čempionātā šogad palicis nemainīgs – izcīnīt titulu. Lai palīdzētu sasniegt mērķi, tiks palielinātas izmaksas mašīnas attīstībai. Šo var uzskatīt par soli,lai apliecinātu Maranello vienības palikšanu čempionātā, jo “Ferrari” jau tā katru gadu iegulda aptuveni 400 miljonus USD savā F1 komandā (līdzvērtīgs budžets ir tikai “Mercedes”), neraugoties uz to, ka “Liberty Media” reformu rezultātā pavisam drīz šim ciparam nāksies ievērojami samazināties.

“Renault” komanda izplatījusi pirmās fotogrāfijas ar saviem braucējiem Niko Hulkenbergu un Danielu Rikjardo 2019. gada sacīkšu kombinezonos. Šī ir pirmā reize, kad 29 gadus vecais Rikjardo redzams tērpts dzelteni melnos toņos, jo viņa iepriekšējā komanda “Red Bull” aizliedza austrālietim piedalīties Abū Dabī notiekošajos pēcsezonas testos.