FIA pasaules rallijkrosa čempionāta rīkotāji publicējuši provizorisko nākamās sezonas kalendāru. Tas saturēs 11 posmus ar vairākām izmaiņām, salīdzinot ar šo sezonu.

Čempionāta pirmais posms no 18. līdz 19. aprīlim paredzēts Barselonā, kam sekos atgriešanās Montalegres trasē, Portugālē, kas šogad kalendārā nebija iekļauta. Tikmēr Jasmarīnas trase, kur risinājās 2019. gada sezonas atklāšana pārcelta uz rudeni un notiks oktobra beigās pirms Dienvidāfrikas posma.

Tikmēr kārtējo reizi vērojama situācija, kad autošosejas un formulu sacensību trase tiks pielāgota rallijkrosa vajadzībām. Šoreiz pie izdevības tikusi Vācijā esošā Nirburgringa, kur sacensības paredzētas augusta sākumā.

No 2019. gada kalendāra nākamsezon pagaidām nav atrodama Silverstouna (Lielbritānija), Truā-Rivjēra (Kanāda) un Biķernieku trase (Latvija), tomēr pagaidām Latvijas līdzjutējiem nav iemesla nolaist degunu, jo divu posmu norises vieta vēl nav apstiprināta. Oficiāls paziņojums par Latvijas posma nākotni gaidāms jau pavisam drīz.

Grafiks: FIA World Rallycross