Šarls Leklērs pēc “Ferrari” komandas sapulces Maranello, kur tika izskatīts abu komandas biedru incidents Brazīlijā, ir atzinis, ka viņam un Sebastianam Fetelam jābūt mazāk agresīviem cīņā vienam ar otru, tomēr komandas pavēles netikšot ieviestas.

Gatavojoties pēdējam čempionāta posmam Abu Dabi, Leklēram vairākkārt nācās atbildēt uz žurnālistu jautājumiem par iepriekšējo posmu. Monogāsks atzina, ka komanda sīki izanalizējusi abu sadursmi Interlagosas trasē.

“Es domāju, ka tas bija ļoti neveiksmīgi, jo saskare bija ļoti niecīga, taču drāma sekoja milzīga,” paziņoja Leklērs. “Mums jācenšas būt mazāk agresīviem vienam pret otru trasē, lai tas neatkārtotos. Tas nav labi komandai un tas nav patīkami visiem, kas mūs atbalsta.”

“Es domāju, ka komandas nostājā pagaidām nekas nemainīsies,” attiecībā uz komandas pavēļu iespējamo ieviešanu paziņioja Leklērs. “Mums būs ļaus cīnīties vienam ar otru. Protams, mēs abi gribam uzvarēt, taču mums jāatrod pareizais kompromiss.”

“Es domāju, ka Sebam nevajadzēja griez pa kreisi un arī viņš to saprot,” attiecībā uz incidentu skaidroja Leklērs. “Man savukārt bija iespēja izvairīties no sadursmes arī pagriežot vairāk pa kreisi. Domāju, ka mums abiem jāuzņemas daļa atbildības. Taču svarīgākais ir tas, ka viss ir izrunāts un tagad jādodas uz priekšu.”