Nekad nav par vēlu baudīt dzīvi un Bernijs Eklstons to apliecina visā krāšņumā. Vācu laikraksts “Blick” ziņo, ka 89 gadus vecā miljardiera un viņa 46 gadus vecās sievas Fabiana Flosi ģimenē gaidāms pieaugums.

Eklstons, kurš jau ir izaudzinājis trīs meitas un ticis pie 5 mazbērniem un viena mazmazbērna, jūlijā kļūs par tēvu arī savam pirmajam dēlam. Pats Eklstons apstiprināja šos jaunumus: “Jā, pieaugums gaidāms vasarā. Ceru, ka viņš ļoti drīz iemācīsies spēlēt bekgemonu.

Bekgemons (latviski un krieviski pazīstams arī kā ‘nardi’) ir galda spēle, ko iecienījuši vairāki spoži F1 personāži. Sebastians Fetels pat dažkārt ņem šo spēli līdzi uz posmiem, ja zin, ka tos apmeklēs arī Eklstons.

Šobrīd Eklstons atrodas pašizolācijā savā fermā netālu no Sanpaulu. Viņa dēls būs par 65 gadiem jaunāks par pusmāsu Debru, kas piedzima Eklstona laulībā ar pirmo sievu Aiviju Bemfordu. Plašu TV slavu ar dažādu realitātes šovu palīdzību guvušas abas jaunākās Eklstona meitas Tamāra (35) un Petra (31) no Bernija otrās laulības ar horvātu modeli Slaviku Radiču, kura pēc šķiršanās prāvas 2008. gadā tika pie 740 miljoniem mārciņu.

Kā visiem vecākiem, mums ir tikai viena vēlēšanās – lai bērniņš piedzimtu vesels. Ceru, ka viņam nekad neradīsies interese par Formula 1,” norāda Eklstona trešā sieva Fabiana.

“Pēc mana laika Formula 1 čempionātā, mums bija pietiekami daudz laika ‘treniņiem’,” piebilst allaž ar humora izjūtu apveltītais Eklstons, kurš oktobra beigās atzīmēs savu 90. dzimšanas dienu.