Formula 1 organizatori apstiprinājuši, ka koronavīrusa testos pirms Ungārijas GP izcīņas konstatēti divi pozitīvi saslimšanas gadījumi. Pēdējās nedēļas laikā kopumā veikti aptuveni 5 tūkstoši testu. Lai gan inficēto personu identitātes netiek atklātas, zināms, ka abi saslimušie neatradās Austrijā uz sezonas pirmajiem diviem posmiem, kas liek domāt, ka pozitīvās analīzes, visticamāk, konstatētas sacensību organizatoru, trases darbinieku vai tiesnešu korpusā, jo čempionātā startējošās komandas ceļojošo darbinieku sastāvu parasti īpaši nemaina.

95 gadu vecumā mūžībā devies izcilais inženieris Rons Tauranaks. Viņš bija viens no “Brabham” komandas dibinātājiem un vadīja vienību, kad Džeks Brebems kļuva par čempionu. 1972. gadā viņš pārdeva komandu Bernijam Eklstonam. Pēc tam Tauranaks strādāja pie dažādiem projektiem, tostarp “Williams”, “Theodore” un “Arrows” Formula 1 komandās. Tauranaks arī dzīves pēdējos gados bija aktīvs un pie labas veselības. Mūžībā viņš devās miegā naktī uz piektdienu.

FIA atklājuši, ka pirms sezonas izpētot “Racing Point” mašīnas atbilstību F1 čempionāta reglamentam, netika pārbaudīti bremžu sistēmas kanāli, kurus pēc “Renault” domām izstrādāja “Mercedes” komanda, kas nozīmē, ka šai pirmssezonas izpētei un zaļās gaismas sniegšanai nebūs nekādas saistības ar šobrīd iesniegto protestu. Noteikumi paredz, ka konkrētos mašīnas elementus drīkst izstrādāt cita kompānija, ja vien tā nav konkurējoša F1 komanda, kā tas ir “Mercedes” gadījumā. Nekāda informācija par to, vai protests tiks apmierināts, vēl nav publiskota.