Serhio Peress nepiedalīsies Lielbritānijas Grand Prix izcīņā. Meksikānim konstatētas pozitīvas Covid-19 testa analīzes.

Šodien jau vēstījām, ka Peresa dalība Lielbritānijas GP ir apdraudēta pēc Covid-19 testa veikšanas. Pēc neskaidra pirmā testa viņam veikta atkārtota pārbaude, kurā tika secināts, ka 30 gadus vecais autosportists ir inficējies ar koronavīrusa izraisīto slimību.

Peress šobrīd ir pašizolējies, taču vakardien viņš nonāca kontaktā ar nelielu skaitu komandas darbiniekiem. Arī šie vienības pārstāvji pašizolējušies un tiks rūpīgi pārbaudīti tuvāko dienu laikā.

Vēl pirms sezonas tika izlemts, ka gadījumos, kad braucējs inficējies ar bīstamo vīrusu, sacīkšu nedēļas nogale netiks pārtraukta un komandas pārziņā ir atrast aizvietotājus. “Mercedes” un “Racing Point” rezerves braucēji ir Estebans Gutjeress un Stofels Vandūrns, taču tiekot apsvērta arī Niko Hulkenberga kandidatūra. Oficiāls paziņojums par viņa aizvietotāju vēl nav izplatīts. Pastāv liela varbūtība, ka Peresam nāksies izlaist arī posmu nākamnedēļ.

Serhio Peresam šosezon izdevies tikt punktos visos trīs posmos un kopvērtējumā pēc Ungārijas Grand Prix viņš atrodas 6. pozīcijā ar 22 punktiem.