Meksikāņu braucējs Serhio Peress ar sociālo mediju palīdzību pavēstījis, ka šīs sezonas beigās pametīs “Racing Point” komandu, ar ko gadu gaitā izveidojusies ļoti cieša saikne.

Neraugoties uz pērn parakstīto kontraktu līdz 2022. gada sezonas beigām, Peresa vieta komandā jau ilgāku laiku bija apdraudēta, pastiprinoties baumām par četrkārtējā pasaules čempiona Sebastiana Fetela pievienošanos “Racing Point” vienībai, kas no nākamās sezonas sauksies “Aston Martin”.

Peress pavēstījis, ka pagaidām viņam neesot ‘B’ plāna. 30 gadus vecais sportists vēlas turpināt darbu projektā, kas motivētu viņu 100% apmērā katru apli. Šobrīd kā reālākās topošās Peresa mājvietas tiek minētas “Haas” un “Alfa Romeo” komandas.

Peress F1 ienāca 2011. gadā ar “Sauber”, kur pavadīja divus gadus pirms pievienošanās ‘McLaren” komandai. 2014. gadā Serhio devās uz “Force India”, izcīnīja 5 pjedestālus un palīdzēja vienībai 2018. gada vasarā transformēties par “Racing Point”. Šosezon Peress, izlaidis divus posmus Covid-19 dēļ, kopvērtējumā atrodas tikai 11. vietā, kamēr viņa komandas biedrs Lenss Strols ir ceturtais.