Luisam Hamiltonam vajadzētu pievienoties “Red Bull” komandai un sastādīt kompāniju Maksam Verstapenam, uzskata Edijs Džordans.

Hamiltons visdrīzāk pagarinās savu līgumu ar “Mercedes” komandu, tomēr daudzi līdzjutēji labprāt redzētu britu čempionu citā komandā ar jauniem izaicinājumiem. “Jordan” komandas dibinātājs Edijs Džordans ir pārliecināts, ka Luisam vajadzētu pievienoties “Red Bull” komandai, jo tas dotu līdzjutējiem aizraujošu cīņu starp Hamiltonu un Verstapenu.

“Es domāju, ka Luisam būtu jādodas uz “Red Bull” nevis uz “Ferrari” vai jāpaliek “Mercedes”,” paziņoja Džordans. “Tas būtu perfekti, jo Makss Verstapens ir labākais jaunais pilots Formulā 1 šobrīd un par to vispār nav jautājumu. Viņa ātrums, stils, intelekts un mašīnas kontrole ir neatkārtojama. Turklāt Grand Prix uzvarētājiem un čempioniem ir jāpiemīt zināmai iedomībai un pašpārliecībai. Bez šaubām – Maksam tā ir. Vai viņš to ir mantojis no Josa, es nezinu, taču fakts ir tāds, ka Maksam ir neticams talants. Tāpēc es ticu, ka ja viņam būtu tāds komandas biedrs kā Luiss Hamiltons, Maksam būtu pa spēkam viņu pārspēt.”

Par to, ka Luisam Hamitonam ir izdevies nonākt vienā līmenī ar pašiem izcilākajiem F1 pilotiem Mihaelu Šūmaheru, Airtonu Sennu vai Alenu Prostu, nevienam nav šaubu, tomēr Džordans uzskata, ka Verstapenam ir spējas, lai šobrīd pārspētu arī Hamiltonu.

“Luiss ir labāks par visiem un viņš pārspēs savos panākumos visus pārējos varenos Formula 1 pilotus,” skaidroja Džordans. “Taču es gaidu brīdi, ka Makss tiks pie konkurētspējīgas formulas, jo tad viņš nebūs apturams. “Honda” turpina progresēt un drīz šie dzinēji varētu būt “Mercedes” līmenī, tad viss būs atkarīgs no mašīnas. Tieši tāpēc es teicu Adrianam Ņūijam, ka viņam ir jāuzbūvē labāka formula, lai dotu iespēju Maksam cīnīties un kļūt par pasaules čempionu “Red Bull” sastāvā.”