‘Alfa Romeo’ ir pirmā no desmit ‘Formula 1’ komandām, kas atklājusi savas 2021. gada sezonas formulas prezentācijas datumu. 

Komanda jauno modeli nosaukusi par C41 un to atklās 22. februārī, Varšavā, Polijā, kur arī atrodas komandas galvenā sponsora ‘Orlen’ bāze. Lai gan dziļākas detaļas par prezentāciju nav dotas, komanda precīzo laiku un vietu izziņos vēlāk, kad datums nāks tuvāk.

Pirmssezonas testi šosezon notiks vēlāk ka parasti – tie sāksies 12. martā, Bahreinā. Tāpat arī sezonas pirmais posms risināsies Bahreinas trasē, 28. martā.

Par saviem plāniem prezentēt jaunos modeļus izziņojušas vairākas komandas, taču precīzu datumu noteikusi tikai ‘Alfa Romeo’ komanda. Piemēram, ‘Alpine’ komanda, kas vēl pagājušosezon bija zem ‘Renault’ vārda, izziņojusi, ka viņu modeļa prezentācija noteikti notiks februārī, taču datumu nav sniegusi.

‘Alfa Romeo’ komanda dosies trasē ar tādu pašu komandas sastāvu kā pagāšgad – Kimi Raikonens un Antonio Džiovinaci ir galvenie braucēji, kamēr testu un rezerves braucēja lomu patur Kubica.