Lai gan Formula 1 organizatori joprojām ved pārrunas ar Kanādas Grand Prix rīkotājiem, Covid-19 radītā situācija, visticamāk, ieviesīs izmaiņas kalendārā. Finansiālu apsvērumu dēļ sacīkstes Monreālā rīkot bez skatītājiem būtu ļoti neizdevīgi abām iesaistītajām pusēm, tādēļ jau otro gadu pēc kārtas Žila Vilnēva vārdā nosauktajai trasei var nākties zaudēt vietu kalendārā. Posms ie ieplānots no 11. līdz 13. jūnijam. Par tā aizvietotāju varētu kļūt Turcijas Grand Prix, kur sacīkstes risinājās arī pērn. Pamatīgie ierobežojumi nopietni apdraud arī citā Kanādas pilsētā Toronto vasarā gaidāmās IndyCar sacīkstes.


Neraugoties uz vietējo aktīvistu iebildumiem, Maiami pilsētas pašvaldība atbalstījusi projektu par Formula 1 sacīkšu rīkošanu “Hard Rock Stadium” apkārtnē 2022. gadā. Ideja par F1 posma norisi Maiami pilsētas ielās cirkulējusi jau vairākus gadus, tomēr tieši vietējo iedzīvotāju neapmierinātības spiediena rezultātā projekts vairākkārt pārcelts, kā arī mainīta trases ieplānotā konfigurācija.


Lai gan vairums fanu un braucēju atbalsta ideju Grand Prix nedēļas nogali saspiest divās dienās, atsakoties no piektdienās notiekošajiem treniņbraucieniem, jaunais čempionāta vadītājs Stefano Domenikalli norādījis, ka šī iecere netiks īstenota. Par galveno iemeslu tam kļuvusi posmu rīkotāju neapmierinātība, kuri tādā veidā nevarētu piedāvāt skatītājiem tik plašu aktivitāšu klāstu kā iecerēts. Īsāka nedēļas nogale arī mazinātu rīkotājreģionu potenciālos ienākumus no faniem, kas ierodas vērot pasākumu klātienē.