Jau šajā nedēļas nogalē, 15. un 16. maijā Biķerniekos ar Formula Estonia 21-10 trasē izbrauks Raitis Mūrnieks, HCR komandas līderis, Formula Historic braucējs un divkārtējais BaTCC Formula Easter klases čempions, kurš mēģinās aizstāvēt savu titulu Ziemeļeiropas zonas un Baltijas čempionāta autošosejas posmā Dewalt Grand prix 2021, informē HCR komanda.

Mūrnieks autosporta pamatus apguvis kartinga sacensībās, bet pēdējos divus gadus ir veiksmīgi sevi pierādījis arī formulā, kad 2019. gadā pirmo reizi ar Formula Estonia 21-10 startēja BaTCC Formula Easter klasē un spraigā cīņā ar pieredzējušiem Latvijas braucējiem izcīnīja čempiona titulu, ko izdevās aizstāvēt arī 2020. gada sezonā.

Neskatoties uz pandēmijas ietekmi, jaunajā sezonā Raitis ar “HCR” komandu ir apņēmības pilns sasniegt jaunus mērķus un šobrīd aktīvi gatavojās, lai pirmo reizi startētu un pierādītu sevi Formula Mondial klasē.

Tāpat Raita pārstāvētais uzņēmums HCR, kas jau vairākus gadus ir ciešā sazobē ar autosportu, būvējot un uzlabojot jaudīgu ielas un sporta automašīnu dzinējus, ir nolēmis finansiāli atbalstīt Formula Historic klasi. Sadarbībā ar sacensību organizatoriem tiks mainīts klases nosaukums uz “HCR Formula Historic” un arī šajā sezonā formulas braucējiem būs iespēja savā starpā sacensties un rūcināt savus motorus Biķernieku trasē kopā ar pārējiem BaTCC klašu dalībniekiem.

Vairāk par  HCR:
www.hcr.lv
https://www.instagram.com/hardcoreracing_latvia/
https://www.facebook.com/ClosedDeck/