Valteri Botass un Luiss Hamiltons ātrākie arī otrajos Krievijas Grand Prix treniņos, Pjērs Gazlī ar ‘Alpha Tauri’ noslēdz labāko trijnieku. Maksa Verstapena ‘Red Bull’ dzinēja maiņa.

Makss Verstapens jau iepriekš saņēma 3 starta pozīciju sodu, par avārijas izraisīšanu Itālijas Grand Prix ar Luisu Hamiltonu, taču tam papildus nāks arī sods par dzinēja maiņu, kas nozīmē sacīkstes sākšanu no pašas aizmugures. Nīderlandietim tur pievienosies Šārls Leklērs, kurš arī saņēmis sodu par dzinēja maiņu. Verstapens otros treniņus noslēdza kā sestais, būdams vairāk kā sekundi lēnāks par Botasu.

Valteri Botass uzstādīja ātrāko apli ar laiku 1.33:593, kamēr komandas biedrs Hamiltons, kurš brauc ar 44. numuru, par 0.044 sekundēm lēnāks. ‘Mercedes’ ir uzvarējuši visus Krievijas Grand Prix kopš 2014. gada, un arī šosezon vācu ražotāja komanda izskatās krietni ātrāka par konkurentiem.

Otro treniņu trases laiks gan tika ievērojami samazināts pēc Antonio Džiovinaci sadursmes ar devītā līkuma barjerām. Itālis nespēja savaldīt formulu ātrajā trases astotajā līkumā, uzbrauca uz trases apmales kā rezultātā sagriezās un ar formulas aizmuguri ieskrēja barjerās.

Lando Noriss uzlaboja savu pirmā treniņa rezultātu un sesiju noslēdza ceturtajā vietā, taču komandas biedrs Rikiardo nespēj ielauzties labāko desmitniekā, un piektdienu pabiedza būdams 17. vietā. Estebans Okons finišēja piektais, aiz viņa Verstapens un Sainss. Fernando Alonso astotais, labāko desmitnieku noslēdz Seabstians Fetels un Šārls Leklērs