Formula 1 sezonai pienācis gals. Šis ir viens no spilgtākajiem Ziemassvētku vēstnešiem. Salaveča deviņu ziemeļbriežu kamanas jaudas ziņā nevar sacensties ar Luisa Hamiltona “Mercedes” formulu, tomēr viņam nav nepieciešami antispārni un gaisa savācēju atveres, tādēļ atliek vieta dāvanu maisam. Kas tajā iekšā? Te jāļaujas katra paša fantāzijām. Lieliskas dāvanu idejas atrodamas mūsu veikaliņā!

Ziemassvētku miers

Ziemassvētki ir laiks, ko pavadīt mierā un klusumā ar saviem tuviniekiem. Mirkļi, kad atbrīvoties no ikdienas raizēm. Kā reiz teica kāds vieds sacīkšu braucējs: “Lieciet mani mierā! Es zinu ko daru!” Nākamsezon Kimi F1 vairs neredzēsim, tomēr viņa folkloras mantojums mūžam paliks autosporta līdzjutēju atmiņās. Raikonenam laiks pāršķirt nākamo lappusi savā dzīvē, tādēļ šis krekls būs perfekta dāvana visiem ledusvīra faniem.

Kino mīļotājiem

Garajos un tumšajos svētku sezonas vakaros lielisku baudījumu sniegs aizraujošas filmas. Nupat kā pasaulei atrādīts jaunākais Džeimsa Bonda frančīzes ražojums “No Time to Die”. Superaģenta arsenālā tradicionāli ir jaudīgs “Aston Martin”. Šogad pie tāda ticis arī aģents 005 – Sebastians Fetels.

Ja tomēr noskaņojums uz ko kaujinieciskāku, talkā nāks Noriss. Nē, nē, runa nav par Čaku, bet gan Lando. Runā, ka viņš spējot “McLaren” formulā cīkstēties ar Peresu un Botasu, kā arī tikt pie 5 pjedestāliem vēl nesasniedzot savu 22. dzimšanas dienu.

Vēstures mīļotājiem

Ja tomēr ir vēlme ieskatīties pagātnē, kad, citējot Seru Džekiju Stjuartu, ‘sekss bija drošs, bet autosacīkstes bīstamas’, pirmais braucējs, kurš nāk prātā ir Džeimss Hants. F1 ballīšu čempions iemantoja slavu, pateicoties savam dzīvesveidam, ko vēl spožāku padarīja Krisa Hemsvorta attēlojums filmā “Rush”.

Tomēr runājot par fanu mīlētiem braucējiem, neviens nelīdzinās Airtonam Sennam. Savā dzimtenē Brazīlijā trīskārtējais pasaules čempions bija Dieva lomā. Viņu apbrīnoja arī pārējā pasaule. Airtons visu dzīvē darīja pēc maksimālās programmas!

Vai zini, kurš bija čempions, kad piedzimi?

Varbūt pazīsti kādu F1 līdzjutēju, kurš fano par Mihaelu Šūmaheru un ir dzimis tai pašā gadā, kad viņš kļuva par čempionu? Ja vajadzīgas dāvanu idejas Ziemassvētkiem vai dzimšanas dienai, te būs tikai daži no eksemplāriem! Ja vēlies kreklu ar kādu konkrētu gadskaitli, kurš nav atrodams veikala piedāvājumā, droši raksti uz veikals@f1.lv un mēs papildināsim klāstu!

Pēc svētku maltītes

Ziemassvētku neatņemama sastāvdaļa ir svētku mielasts. Tikai uzmanīgi, visu ar mēru! Citādi saiņojot vaļā dāvanas var rasties pārsteigumi, ja vēstulē Ziemassvētku vecītim neesat bijuši pietiekami precīzi!

Ziemas cienītājiem

Pēc sātīgas maltītes būtu veselīgi izkustināt kājas. Ko darīt, ja ārā ir tik auksti kā tagad? Pirmkārt, jāparūpējas, lai ausis nesalst ar kārtīgu, siltu ziemas cepuri.

Siltākai dzīvei

Pēc pastaigas pa balto sniegpārslu nokaisītajām takām, pat ja galvai būs silti, ķermenis prasīs kādu tasi tējas vai karstvīna. Esam padomājuši arī par izslāpušajiem F1 līzjutējiem.

Ar skatu nākotnē

Kad jaunais gads tepat aiz stūra, laiks paraudzīties nākotnē. Kas zin, varbūt “Ferrari” poniji būs izauguši par kārtīgiem zirgiem un ar saviem spēkiem palīdzēs sarkanajām mašīnām atgriezties vadošajās pozīcijās.

Svētkos nost no datora!

Viens gan ir skaidrs – svētki jāsagaida savējo lokā, nevis pie ekrāniem. Tādēļ pilnībā saprotams, ja kādu laiku nepārbaudīsiet savus e-pastus. Pat Formula 1 sacīkšu direktors Maikls Masi, kā šogad izrādījās, sacīkšu laikā e-pastus nelasa.

Par motorsportu

Rakstam, runājam un vienkārši esam par motoru sportu! Ienāc mūsu veikaliņā un smelies Ziemassvētku idejas priekš tuviniekiem, kā arī palutini un apdāvini sevi!