“Ferrari” braucējs Šarls Leklērs otro reizi šosezon inficējies ar Covid-19 vīrusu. Pozitīvu testu kopvērtejuma 7. vietas ieguvējs saņēmis, atgriežoties mājās pēc gada pēdējā posma Abū Dabī. Šī ir jau otrā reize 2021. gadā, kad Leklērs inficējies ar Covid-19. Jau atkal viņam izdevies ‘trāpīt’ starpsezonā, kā rezultātā Leklēram nav vajadzības izlaist sacīkstes. Leklērs jūtoties labi, simptomi neesot smagi un šobrīd viņš atrodas savās mājās pašizolācijā.


FIA Gala ceremonijā Parīzē pasniegtas šī gada motorsporta pasaules čempionātu balvas. Līdzās izturības sacīkstēm, rallijam, rallijkrosam, kartingam un Formula E uz lielās skatuves kāpa arī daļa F1 zvaigžņu. Makss Verstapens saņēma savu 2021. gada Formula 1 braucēju čempiona balvu, bet Toto Volfs un Luiss Hamiltons nepagodināja pasākumu ar savu klātbūtni. “Mercedes” komandas nopelnīto konstruktoru kausu saņēma tehniskais vadītājs Džeimss Elisons. Tāpat emocionālā pateicības mirklī tika godināts Žans Tods, kurš šī gada izskaņā pēc 12 gadiem amatā pametīs FIA prezidenta krēslu.


Janvārī vecākais aktīvais F1 braucējs Fernando Alonso gulsies uz operācijas galda. No viņa augšžokļa tiks izņēmtas divas titāna plātnes, kas tur tika ievietotas pēc ceļu satiksmes negadījuma pērn Šveicē, kad Alonso tika notriekts no sava velosipēda. Pēc operācijas 40 gadus vecajam divkārtējam pasaules čempionam nāksies divas nedēļas atpūsties. Tā kā 2022. gada F1 sezona sāksies tikai martā, spānim būs pietiekami daudz laika rehabilitācijai.