“Mercedes” komandas pilots Luiss Hamiltons atbildējis Sebastiana Fetela komentāram, sakot, ka “Ferrari” ir daudz ātrāki nekā viņi līdz šim to ir parādījuši.

Pats Fetels nesen paziņoja, ka “Mercedes” ir galvenie konkurenti pirms jaunās sezonas.

Fetels ātrāko apļa laiku uzrādīja Barselonas testu priekšpēdējā dienā, uzstādot labāko šīs nedēļas laiku (šodien gan Kimi Raikonens šo laiku pārspēja). Interesanti, ka četrkārtējais čempions to spēja izdarīt, pēdējā sektorā pat nedaudz piebremzējot.

“Es domāju, ka “Ferrari” blefo, un, ka viņi ir daudz ātrāki nekā izliekas,” stāsta Hamiltons. “Viņi mums ir ļoti tuvu. Ir grūti pateikt kurš šobrīd ir ātrāks, bet viņi ir ļoti tuvu, ja ne priekšā.”

Hamiltons arī atzīst, ka nevar sagaidīt pirmo sacīksti Austrālijā, kura risināsies pēc nedaudz vairāk kā divām nedēļām.

Tikmēr Hamiltona komandas biedrs Valteri Botass atklāj, ka “Mercedes” nav pārliecināti vai viņi spēs būt priekšā sezonas sākumā: Mēs noteikti neesam pārliecināti, ak esam priekšā. Mēs nemaz neesam relaksējošā vai komfortablā situācijā. Mēs jūtam, ka daudzas komandas ir krietni progresējušas ziemā.”

“Es domāju, ka “Ferrari” izskatās ļoti stipri, “Red Bull” var pārsteigt vienmēr, un arī dažas citas komandas var būt tuvu.”

“Mercedes” gan ir pārliecinoši labākie Barselonas testos veikto apļu skaita ziņā, taču patiesos komandu ātrumus mēs redzēsim vien Melburnā, kad 24. martā norisināsies pirmie treniņbraucieni.

2 KOMENTĀRI