Ar Sebastiana Fetela un Kimi Raikonena ātrākajiem apļa laikiem noslēdzās otrā treniņu sesija Sepangas trasē Malaizijā.

Aiz “Ferrari” pilotiem ierindonās “Red Bull” piloti un Fernando Alonso, kurš atkal bija ātrāks par “Mercedes” duetu. Treniņi notika sausā trasē un visi labākie apļa laiki tika uzrādīti ar supermīkstā sastāva riepām.

Luiss Hamiltons pagaidām nav spējis Malaizijā būt starp ātrākajiem pilotiem, taču to varētu skaidrot ar “Mercedes” taktiku piektdienas treniņos neizmantot pilnu dzinēja resursu, kā arī ar akūtajām komandas problēmām, izmantojot supermīkstā sastāva riepas.

Tostarp otrā treniņu sesija Sepnagā beidzās 15 minūtes pirms laika, jo avāriju piedzīvoja Romēns Grožāns. Francūzis vienā no ātrajiem līkumiem uzbrauca uz jau izkustināta un salocīta drenāžas sistēmas vāka, kas atradās trases apmalē – tieši uz ideālās trajektorijas. Paceltais vāks momentāni uzspridzināja aizmugurējo riepu un Grožāns iepriecās apmalēs. Pats pilots necieta, bet sesija netika atsākta, jo FIA pārstāvis Čarlijs Vaitings sāka arī pārējo trases drenāžas sistēmas vāku inspicēšanu.

Malaizijas GP – 2.treniņš

1 KOMENTĀRS

  1. Of course, only a total sceptic would look at how ‘French’ the FIA has become under Jean Todt’s leadership, and how coincidental it is that a man with the knowledge Budkowski has acquired – and cannot be ‘un-acquired’ – is allegedly heading to a French team.

    tas no Pitpass.com, saistíbá ar nesen no FIA rezignéjusa funkcionára baumoto nolígsanu no Renault.