Brazīlijas GP trešajos treniņos ātrāko rezultātu uzrādījis Luiss Hamiltons, kura “Mercedes” formulu jau sesijas sākumā piemeklēja problēmas ar pārnesumu kārbu. Hamiltonam gan izdevās turpināt sesiju. Arī turpinājums Hamiltonam nebija mierīgs – trīskārtējais čempions pēc kļūdas pamatīgi izslīdēja no trases un jau atkal nācās doties boksos.

Līdzīgi kā piektdienas pirmajos treniņos otro labāko rezultātu uzrādīja Rosbergs, bet labākais no pārējiem bija Sebastians Fetels. Atzīstams sniegums “Lotus” un “Force India” komandu izpildījumā. Abu komandu abiem braucējiem izdevās tikt labāko 10 braucēju vidū, kamēr “Red Bull” nometnē vēl daudz darāmā – 11. un 13. labākais rezultāts.

Kvalifikācijas braucieni jau pavisam drīz – pl. 18:00 pēc Latvijas laika. Daniels Rikjardo jau nopelnījis 10 starta vietu sodu par dzinēja komponenta maiņu, bet Valteri Botass saņēmis 3 starta vietu sodu par apdzīšanu sarkano karogu laikā otro treniņu laikā. Pie 1000 mārciņu soda ticis arī Džolions Palmers par bīstamu došanos trasē pirmajos treniņos, kā rezultātā, gandrīz izraisot sadursmi ar Džensonu Batonu.