Foto: Daimler

Roberts Kubica “Autosport” žurnālam ir atzinis, ka ir braucis ar “Mercedes” komandas Formula 1 simulatoru.

Jau pagājušā nedēļā parādījās informācija, ka polis, kurš šajā nedēļas nogalē piedalījās Eiropas rallija čempionāta posmā Azoru salās, ir pavadījis laiku Braklejas bāzes simulatorā. Kubica to apstiprināja, tomēr sīkāk komentēt atteicās.

“Es varu apstiprināt, ka esmu tur bijis,” paziņoja Kubica. “Taču pagaidām neatklāšu, cik reizes to darīju un cik apļus veicu. Taču attiecībā uz baumām – varu tās apstiprināt, jā esmu braucis ar “Mercedes” F1 simulatoru.”

Roberts Kubica atzina, ka ceļā uz Brakleju viņu lidostā ir pamanījis kāds konkurējošas Formula 1 komandas darbinieks un acīmredzot šādā veidā arī radusies informācijas noplūde par simulatora testiem. Tomēr pagaidām Kubica attiecās sīkāk komentēt vai šie testi varētu tikt atkārtoti.

“Iespējams, es nezinu,” atzina Kubica, kurš ar “Lotos” eļļu ražotāja tabalstu startē ERC čempionātā. “Taču nav jau tā, ka ikreiz, kad esmu Hītrovas lidostā, tad noteikti dodos uz “Meredes” bāzi.”

Nevar aizmirtst, ka Kubicam ir ļoti labas attiecības ar jauno “Mercedes Motorsport” bosu Toto Volfu, kurš šī gada februārī noorganizēja poļu pilotam testus ar DTM mašīnu. Pēc šiem testiem Volfs atzina, ka ir gatavs nolīgt Kubicu, ja polis vēlētos atgriezties sacensībās trasē.

1 KOMENTĀRS