Felipe Masa ir paziņojis, ka Fernando Alonso ir spēcīgāks komandas biedrs nekā Mihaels Šūmahers, ar kuru brazīlietis startēja “Ferrari” sastāvā vēl pirms Kimi Raikonena.

Masa, kuram “Ferrari” sastāvā ir palikušas divas sacīkstes pirms viņš pametīs komandu, ir vienīgais pilots, kas startējis vienā komandā gan ar Šūmaheru, gan Alonso, kuriem pa abiem kopā ir deviņi čempiona tituli. Masam ir lieliskas iespējas salīdzināt abus.

“Šūmahers bija ļoti ātrs, tomēr inteliģences ziņā Alonso ir labāks, jo viņš pamanās visus komponentus ideāli salikt pa vajadzīgajām vietām,” paziņoja Masa, kurš līdz 2006.gadam bija Šūmahera komandas biedrs, bet kopš 2010.gada strādā kopā ar Alonso.

Tāpat Felipe Masa neaizmirsa uzslavēt jauno četrkārtējo pasaules čempionu Sebastjanu Fetelu: “Viņa panākumi 100% ir pateicoties gan viņam pašam, gan mašīnai. Tā ir taisnība – viņam ir ātrākā mašīna Formulā 1. Taču tieši viņš no tās spēj izspiest maksimālo potenciālu, viņš izcīna pirmās starta pozīcijas un viņš katrā aplī ir par 0,6 sekundēm ātrāks par citiem, ieskaitot savu komandas biedru. Viņš ir fantastisks pilots.”

Žurnālisti neaizmirsa Masam pajautāt arī par 2008.gada sezonu, kad brazīlietim nieka tiesa pietrūka, lai kļūtu par čempionu. Masa piekrita savam bosa Stefano Domenikalli viedoklim, ka viņš bija pelnījis šo titulu, lai gan Luiss Hamiltons toreiz pārspēja viņu par vienu punktu.

“100% jā!,” paziņoja Masa. “Es biju to pelnījis, ņemot vērā visu sezonu un visu, kas toreiz atgadījās.”

1 KOMENTĀRS

  1. Klausīties Felipes šī brīža un situācijas runas pērlēs, manuprāt būtu mazākais uz ko vispār būtu jāiespringst… Saprotams, ka sāpīgi pamest sarakanos – paradīzi, jo nu būs jāsak domāt pašam kā būt tālāk…:) Neviens vairs neko uz paplātes ar zelta maliņu klāt nenesīs…:)

  2. Nu, ko tad citu lai Masa saka 😀 Tajā vienīgajā sezonā ar Šūmaheru punktu attiecība bija “tikai” 121:80, turklāt Masa kopvērtējumā paņēma bronzu. Tātad Šūmis nav nekāds pārcilvēks! Četrās sezonās ar Alonso, 3 no tām Masam ir vairāk nekā uz pusi mazāk punktu, turklāt nevienas uzvaras. Secinājums: kopā ar Alonso Masa brauc pilnīgi nekonkurētspējīgā komandā, taču Alonso ir tik izcils, ka tomēr pamanās izcīnīt uzvaras un pat pacīnīties par tituliem… 😀 😀 😀

  3. “”“Šūmahers bija ļoti ātrs, tomēr inteliģences ziņā Alonso ir labāks, jo viņš pamanās visus komponentus ideāli salikt pa vajadzīgajām vietām,” paziņoja Masa….””

    Mjā,drūma pērle lai neteiktu vairāk-Filipam tā atspere galīgi prātu sačarējusi!
    Alonso redz esot visu tā sakārtojis,ka jau septiņus gadu nespēj titulu izcīnīt-fantastisks sniegums…..sen nebiju tā smējies!:)))

    • shaubu nav. Zaiga ir stulbuma kalngals. kas ir tas ir.

      ja ir kaads komentaars kas pozitiivi izsakaas par Fetelu vai Shuumaheru- miinusu birums garanteets! 🙂 un taa tas notiek jau GADIEM! apbriinojama dziivniecinjam taa apnjemshanaas visus smiidinaat.

      • Un nepaiet ne 10 minuutes kaa atkal miinusu juura. Aldi – klau, nu tacu vajadzeeetu kaut kaadus meerus ieviest prieks sitiem debiilajiem…

      • Marek, Tevi tiešām tas nopietni uztrauc? Es par to jau sen tikai pasmaidu. 🙂 Šeit pietiek ar Private Window, lai multimīnusotu. Bet šitais multimīnuso pat Apollo, kur tā kontrole ir nopietnāka uz IP. Nu bet cik tur tā darba pamest feiku IP adresi? 🙂

      • nerunaa daudzskaitlii Marek. tas ir viens debiilais no Zolituudes braaliibas ar n-tajaam identitaateem. kas spamo plusus un miinusus attieciigi savai paarlieciibai. un Delfos sarunaajas pats ar sevi nakts melnumaa. pat Liigo naktii vienugad.

        tas ir aktiivs vircasberdes forums viena shizika apseestajaa paurii. 🙂 un pilnmeeness laikaa taa vircasberde saak vaariities gaa geizers!!! Enjoy! 😉