Svētdien 26.janvārī savu jaunās sezonas modeli C33 prezentēja arī “Sauber” komanda.

Pirmais foto ar jauno modeli “Sauber” komandas tvitera kontā parādījās vēl pirms oficiālās prezentācijas sākuma un pēc tā varēja nojaust, ka arī Šveices komanda izvēlējusies tā saucamo ‘pirksta’ purngala risinājumu.

Jaunajam “Sauber” modelim būs līdzīgs tumši pelēks krāsojums kā pagājušā sezonā, tomēr visvairāk acīs krīt purngals, kas izvirzīts maksimāli tālu uz priekšu. Tostarp priekšējā antispārna balsti atvirzīti viens no otra maksimāli tālu, lai ļautu gaisa plūsmai pa vidu tiem nokļūt zem mašīnas. Jāsaka, ka purngala risinājums ir ļoti līdzīgs tam, ko redzējām “Williams” un “McLaren” jaunajos modeļos.

Jaunajā sezonā “Sauber” komandu pārstāvēs Adrians Zutils un Estebans Gutjeress, bet komnadas galvenais konstruktors ir Ēriks Gandelins, kurš ir pārliecināts, ka ieguldītais darbs modeļa projektēšanā nesīs augļus.

“Jaunās sezonas spēku samēru ir grūti prognozēt, bet mēs esam pārliecināti par savu darbu un modeli, lai arī nezinām neko par mūsu konkurentiem un viņu paveikto,” skaidroja Gandelins. “Mēs ar jauno “Sauber C33 Ferrari” esam izvēlējušie ļoti elastīgu attīstības ceļu, kas ļautu mums ātri un efektīvi reaģēt un turpināt tehnisko attīstību. Tāpat ir skaidrs, ka pirmajās sacīkstēs liela nozīme būs tehnikas izturībai.”

Video: Moniša Kalternborna

Video: Estebans Gutjeress

Video: Adrians Zutils

1 KOMENTĀRS

  1. Sauber man pagājšgad likās vispār viena no gaumīgākajām mašīnām F1 2013 gada laikā. šei tā ir ļoti labi nobildēta, ka neredz to preteklību, kas ir degungalā 🙂 (skatiet Sauber oficiālo lapu) Vāģis itkā pelēks, bet ļoti gaumīgs, nu izņemot protams priekšgalu.