Bernijs Eklstons ir atzinies, ka viņam iespējams nāksies pē paša gribas atteikties no Formula 1 čempionāta vadīšanas.

Lai gan līdz šim Eklstons kukuļdošanas tiesas prāvas sakarā bija ļoti nosvērts un pārliecināts, tagad brits ir atzinis, ka tiesas prāva paņem pamatīgu viņa laika un enerģijas devu.

Tostarp arī Formula 1 finansu tiesību īpašnieki CVC joprojām pilnībā atbalstot Eklstona palikšanu F1 čempionāta galvgalī: “Mēs neplānojam nekādas izmaiņas personāla sastāvā šajā sakarā.”

Tomēr beidzot pats Eklstons ir paziņojis, ka ilgstošā prāva pamatīgi ierobežo viņa spējas efektīvi vadīt Formula 1 čempionātu: “Es pavadu daudz laiku pie šīs lietas un pavadu ne mazums laika arī Minhenē, līdz ar to man nav iespējas darīt to, ko parasti daru, nepārtraukti strādājot pie biznesa lietām. Jau pāris pēdējos gadus un meklāju kādu, kas varētu palīdzēt un pievienoties man šajos pienākumos. Pienāks tāds brīdis, kad es izlemšu doties atpūtā vai bēdīgā kārtā nomiršu, un tad kādam nāksies stāties manā vietā.”

Tomēr citi avoti ziņo, ka šī intervija, kas sākotnēji parādījās “Financial Times”, bijusi ierakstīta pirms vairākām nedēļām un šobrīd Eklstons jau esot citās domās. Sarunā ar F1 biznesa žurnālistu Kristianu Siltu, Eklstons paziņoja, ka arī Minhenes tiesas prāvas laikā varēs pilnvērtīgi turpināt organizēt Formula 1 čempionāta lietas.

1 KOMENTĀRS