DTM pirmajā posmā Hokenheimā “Mercedes” komandas mašīnas startēja ar īpašu uzrakstu, lai izrādītu atbalstu Mihaelam Šūmaheram. Tomēr posmā “Mercedes” komandai neveicās īpaši labi – kvalifikācijā augstākā pozīcija bija tikai 14., bet sacīkstes finišā starp 10 pirmajām mašīnām tā arī nebija neviena “Mercedes” pārstāvja.

Foto: F3 Europe

Paralēli Hokenheimā risinājās otrais Eiropas F3 čempionāta posms un visās trīs sacīkstēs bija dažādi uzvarētāji. Pirmajā braucienā uzvarēja Lukas Auers, kuram uzvarētāja kausu pasniedza viņa tēvocis un FIA F3 komisijas vadītājs Gerhards Bergers. Otrajā sacīkstē uzvarēja “Lotus” komandas jaunatnes programmas dalībnieks Estebans Okons, kurš tagad kļuvis par pārliecinošu čempionāta līderi. Savukārt trešajā sacīkstē triumfēja Josa Verstapena dēls Makss, kuram tā ir debijas sezona formulās un kurš bija ātrākais divos kvalifikācijas braucienos.

Foto: Lotus

Spānijas posmā “Lotus” komandas formulām uz sānu pontoniem būs redzama El Greco izstādes reklāma. Tolēdo pilsētā par godu spāņu Renesanses gleznotājam El Greko tiks atklāta īpaša izstāde un “Lotus” komanda bez maksas ir piekritusi to reklamēt.

1 KOMENTĀRS