McLaren” komanda ir pārliecināta, ka Bahreinas GP posmā vienībai izdosies panākt ievērojamu progresu, bet uz Spānijas GP progresam jākļūst vēl pamanāmākam. “Honda” dzinēju ražotājs pamazām palielina motora jaudu un jau Ķīnā Džensons Batons un Fernando Alonso sacīkstes laikā varēja cīnīties ar “Lotus”, tajā pašā laikā sasniedzot finišu. Tieši uz posmu Barselonā ir plānots ieviest ievērojamus uzlabojumus dzinējā, kā arī jaunāko aerodinakimas paketi. “Mēs zinām, ka dzinēja potenciāls ir ļoti augsts,” paziņoja Ēriks Buljē. “Taču mēs esam ambiciozi un lai pārspētu “Mercedes”, mums ir jābūt labākajiem. Sākot ar Eiropas posmiem progress būs vēl pamanāmāks.”

Ferrari” boss Mauricio Arivabene ir noliedzis, ka komanda izmantos komandas pavēles, lai vairotu viena pilota izredzes cīņā par čempiona titulu. Lai gan “Ferrari” ir slavena ar komandu pavēļu izmantošanu, Arivabene uzstāj, ka viss ir mainījies ar viņa ienākšanu komandā. Neskatoties uz to, ka Fetelam sezonas sākums ir izdevies veiksmīgāks, “Ferrari” turpinās atbalstīt abus pilotus. “Attiecībā uz komandu pavēlēm es esmu ieviesis zināmas izmaiņas un abu pilotu sacīkšu inženieri ir par to informēti,” paziņoja Arivabene. “Es nevēlos dzirdēt komandu pavēles. Vienīgais noteikums šajā ziņā balstās uz matemātiskiem aprēķiniem.” Šobrīd Fetelam ir trīs goda pjedestāli un otrā vieta kopvērtējumā, kamēr Kimi Raikonens guvis divas ceturtās vietas un atrodas piektajā pozīcijā.

Lanss Strols, Ferrari“Ferrari” jauno pilotu akadēmijas biedrs Lanss Strols apgalvo, ka dalība šajā akadēmijā neuzliek papildus spiedienu, jo viņš vēl ir ļoti jauns un no viņa šī gada Eiropas F3 čempionātā netiek prasīti konkrēti mērķi. 16 gadus jaunais kanādietis ir “Ferrari” paspārnē kopš 2010.gada un pērn pierādīja savu talantu, uzvarot Itālijas F4 čempionātā, kā arī ziemā “Toyota Racing Series” Jaunzēlandē. “Viņi nav prasījuši no manis konkrētu rezultātu, jo viņi apzinās, ka neesmu tik pieredzējis, kā citi,” paziņoja Strols. “Turklāt F3 konkurence ir ļoti augsta, tāpēc tas ir pilnīgi normāli, ja sākumā esmu nedaudz aiz sāncenšiem.” Sezonas atklāšanas posmā Silverstonā Lanss Strols finišēja četurtajā un sestajā pozīcijā, bet trešajā braucienā izstājās.

1 KOMENTĀRS