Jaunākās F1 komandas “Haas” īpašnieks Džīns Hāss paziņojis, ka Kevins Magnusens un Romēns Grožāns arī nākamsezon pārstāvēs komandu.

Saglabāsim esošos braucējus uz vēl vienu gadu. Tas ir fakts. Zinot mūsu izaugsmes tempus, nākamgad mums vajadzētu cīnīties par vēl augstvērtīgākiem rezultātiem,” atklāj Hāss.

Romēns Grožāns pārstāv komandu jau otro gadu. Viņa uzvārds vairākkārt baumu līmenī parādījies saistībā ar “Ferrari”,kas ir cieši “Haas” sadarbības partneri. Tikmēr Kevins Magnusens uz “Haas” pārnāca šosezon, nomainot punktus neguvušo Estebanu Gutjeresu.

Hāss arī norādījis, ka šogad veiktās braucēju sastāva maiņas esot atmaksājušās. “Estebans bija labs braucējs. Treniņbraucienos spēja braukt tikpat ātri kā Romēns, tomēr Kevinam ir labāka pieredze, vadot mašīnu sacīkšu režīmā. Viņš vienmēr var cīnīties par punkitem, kas bija iemesls, kādēļ noslēdzām ar viņu līgumu. Abi mūsu braucēji punktus sāk gūt regulāri“.

Džīns Hāss salīdzinājis šo gadu ar savu debijas sezonu, piebilstot, ka arī pērn ap šo pašu laiku komandai bija 29 punkti, tomēr sezonas otrajā pusē punktu ražu neizdevās papildināt. “Ja mēs spēsim gūt vēl 29 punktus līdz Abū Dabī GP, tas būs lielisks rezultāts.