“Mercedes” komandas vadītājs Toto Volfs neredz iemeslu, kādēļ, lai nākotnē tiktu mainīts komandas sastāvs, neraugoties uz daļēji apsolīto vietu Estebanam Okonam.

Pēc trim dubultuzvarām sezonas pirmajos trīs posmos Volfs norādījis: “Pēc tādām dienām, kad ieņemam pirmo un otro vietu, es īstermiņā neizskatu neviena cita braucēja kandidatūru. Lēmums par 2020. gadu tiks pieņemts, vispirms konsultējoties ar Valteri un Luisu, un tikai tad raudzīsimies uz savu plānu.

Luisam Hamiltonam ir līgums ar “Mercedes” līdz 2020. gada sezonas beigām, kamēr Valteri Botasa līgums beidzas šosezon. Pēc blāvas sezonas 2018. gadā kļuva skaidrs, ka komanda nopietni rēķinas ar savu rezerves braucēju Estebanu Okonu vai “Williams” pārstāvi Džordžu Raselu kā potenciālo Botasa aizstājēju.

Nesen vairāki mediji izplatīja baumas, ka Toto Volfs ved pārrunas ar “Red Bull” zvaigzni Maksu Verstapenu, tomēr abas iesaistītās puses šos apgalvojumus noliedza.

Man nav Maksa numura un es nekad neesmu ar viņu runājis pa telefonu. Kā jau viņš pats teica, mēs ar Josu esam seni draugi. Runājam par mazuļiem, kartingiem un to, kad bērnus sēdināt kartingā, kā arī kādu komandu veidot. Runa nav par maksu vai viņa kontraktu. Manuprāt, Makss ir pilnībā veltījis sevi “Red Bull Honda” programmai un pareizi vien ir. Mēs koncentrējamies uz saviem braucējiem. Neplānojam nekādas pārrunas tāpat kā Joss un Makss. Pat nezinu no kurienes šādas runas vispār uzradās,” turpina Volfs.