06Vai zini kādam nolūkam F1 paredzēts melnais karogs? Ar kuru braucēju Mihaels Šūmahers centās izkauties pēc 1998. gada Beļģijas posma? Neatkarīgi, vai esi profiņš, kurš zin atbildes uz šiem jautājumiem, vai sāki sekot čempionātam nesen, F1 viktorīna un kopīga Azerbaidžānas Grand Prix skatīšanās būs lieliska atpūta svētdienas pēcpusdienā, 12. jūnijā.

Pēc lieliskā atmosfērā aizvadītā pirmā pasākuma aprīlī, Formula 1 līdzjutēju klubs sadarbībā ar SIA “Viktorīna” otro reizi šosezon aicina klātienē pārbaudīt savas zināšanas visdažādākajās tēmās par un ap F1.

  • Kad? Svētdien, 12. jūnijā, Grand Prix starts pl. 14:00, viktorīna pēc finiša (pl. 16:00, ja Baku viss ritēs pēc plāna)
  • Kur? Sporta bārā O’Learys, t/c “Akropole Rīga”, Maskavas ielā 257, Rīgā

Kā pieteikties? Lai pieteiktu savas komandas dalību sūti e-pastu uz info@viktorina.lv. Komanda sastāv no 3-6 dalībniekiem, taču iespējams veikt arī individuālus pieteikumus pa vienam vai divatā, nokomplektējot komandas uz vietas (tieši šādā veidā tapa iepriekšējās viktorīnas uzvarētāju komanda). Dalības maksa viktorīnā: 8 EUR no cilvēka (skaidrā naudā uz vietas).

Kas balvās? Pirmkārt, visi viktorīnas dalībnieki balvā saņem lieliski pavadītas pēcpusdienas sajūtu kopā ar cilvēkiem ar līdzīgām interesēm. Papildus tam uzvarētāji saņems bezmaksas apmeklējumu lāzertagiem, bet otrās un trešās vietas ieguvēji – boulingam. Erudītākās komandas tiks arī pie aksesuāriem no Formula 1 līdzjutēju kluba!

Formula 1 viktorīna ilgst aptuveni divas stundas. Lai ceļā uz O’Learys sporta bāru nenokavētu pašu sacīksti, aicinām ierasties laicīgi un posmu Baku ielās vērot uz lielajiem ekrāniem ar komentāriem latviešu valodā.

Jautājumu un neskaidrību gadījumā sazinies ar F1 Līdzjutēju klubu Facebook grupā vai caur e-pastu F1Lidzjuteji@f1.lv.

Piesakies, padalies, priecājies!