Vokingas bāzē Lielbritānijā šodien prezentēts jaunais “McLaren” modelis MCL32. Šogad “McLaren” ieguvis pamatīgu devu oranžas krāsas, kamēr daļa aizmugures ir krāsota melna.

Komandas boss Zaks Brauns atzina, ka lēmums izmantot oranžo krāsojumu noteikti nācis no līdzjutēju puses, kas pirms šīs sezonas sākuma bijuši īpaši uzstājīgi. Tostarp Fernando Alonso paziņoja, ka pagaidām MCL32 modelis ir izskatīgākais no tiem, kas jau prezentēti.

McLaren MCL32 Fotogalerija

Stofels Vandūrns atzina, ka noteikti centīsies pārspēt arī komandas biedru Fernando Alonso, tomēr šajā sezonā uzdevums ir palīdzēt komandai nokļūt atpakaļ virsotnē.

“Es gribu ticēt, ka otrajā sezonas pusē mēs patiesi sāksim progresēt tieši snieguma un rezultātu ziņā,” atzina Fernando Alonso, kuram šīs sezonas izskaņā beidzas līgums ar “McLaren” komandu. “Mūsu mērķis ir izskatīties respektabli – es domāju, kamēs to varam paveikt.”

Prezentācijas video:

6 KOMENTĀRI

  1. Šīs bildes gaidīju pēdējos mēnešus ar nepacietību, teikšu ka neesmu vīlies, kautksa svaigs un cerams ka ja ne Hondas motors tad vismaz krāsa palidzēs iegūt augstākas vietas sezonā 😀 Bet viennozīmīgi Mclaren un Sauber ir mani krāsojuma favorīti. Bet tā jau gaumes lieta.

    • Manuprāt tieši šis krāsojums ir izgāšanās.
      Jāni, ieraksti google – f1 Spyker 2007, vai arī Marussia, vai Virgin f1.
      Izskatās tieši tik bezgaumīgi kā šīs lejasgala komandas. Jācer ka rezultāti nebūs kā šīm komandām.

      • Kā jau iepriekš minēju, gaumes jautājums. Man personīgi ir apnikušas sudraba bultas, sniegbaltais martini kas maina toņus bet neko vairāk, vai arī vienmēr sarkanie makaronu rijēji. Gribās lai krāsojumi mainītos biežāk, un pēdējo sezonu melnie mclaren jau arī sāka apnikt, tāpēc priecājos ka ir kas svaigs, ok, varēja nokrāsot tā lai nav Arrows kopija, bet kā ir tā ir 🙂

  2. Atļaušos izvirzīt teoriju, kapēc mūsdienu sacīkšu automašīnu krāsojumi lielākoties izskatās nekā vai pat tizli – tie ir pārāk sarežģīti. Ir pārāk daudz liektu līniju, krāsu pāreju, raibumu utt. Pat Ferrari sarkanie laukumi nekontrolēti mijas ar baltajiem un melnajiem. Tas ir tas pats, kas ar pārspīlēti krāsainajām pilotu ķiverēm. Rezultātā cilvēka smadzenes šo haosu nespēj uztvert – acis ņirb uz visām pusēm un nav iespējams koncentrēties uz kaut ko konkrētu.

  3. Man tīri labi patīk. Piekrītu Jānim S., ka šis drusku “izlec”, jo tiešam tie baltie, sudrabotie, sarkanie drusku apnīk. Neesmu arī McLaren fans, man pa lielam, ir vienalga kā viņi ir nokrāsoti, bet pirmais iespaids bija labs.