Foto: F3 Euroseries

“Williams” komandas jaunais dzinēju līgums ar “Mercedes” var nospēlēt par labu spāņu jaunajam talantam Dani Hunkadeljam.

22 gadus jaunais spānis, kas ir kļuvis par prestižās Makao F3 sacīkstes uzvarētāju un pērn par F3 EuroSeries čempionu, šogad startē DTM sērijās “Mercedes” komandas sastāvā, turklāt viņš ir viens no jauno pilotu attīstības programmas dalībniekiem Braklejas vienībā.

Turklāt šobrīd gan Hunkadeljam, kura tēvocis ir bijušais F1 pilots un bijušais HRT boss Luiss Peress Sala, gan “Williams” komandai ir viens atbalstītājs – Kazahstānas investīciju kopānija “TAK Group”, kas cenšas popularizēt valsts galvaspilsētu Astanu.

“”Mercedes” komandā nav viegli iekļūt bez īpašas sagatavošanas,” par Hunkadeljas izredzēt iekļūt “Mercedes” F1 sastāvā avīzei “Marca” skaidro “TAK Group” pārstāvis Arturs Ardavičus. “Līdz ar to mēs vēlamies panākt Dani debiju “Williams”, lai sagatavotu viņu pārejai uz “Mercedes”.”

Pirmais solis varētu būt Daniela Hunkadeljas piedalīšanās jauno braucēju testos “Williams” komandas sastāvā jūlijā Silverstojā. Tomēr “Marca” arī raksta, ka pats Hunkadelja pagaidām nekādu informāciju neapstiprina un ir pārsteigts par Ardavičusa komentāriem.