Foto: Lotus/LATSomijas televīzijas kanāls MTV3 apgalvo, ka Kimi Raikonens nākamajā sezonā visticamāk startēs “Red Bull” komandas sastāvā.

“Komandas pārstāvis Helmuts Marko Kanādā teica, ka lēmums par pilotiem tiks pieņemts augustā, vasaras pārtraukuma laikā,” atklāj MTV3 komentētājs Oskari Sāri.

Jau daudzas nedēļas tiek baumots par Kimi Raikonena aiziešanu no finansiālās grūtībās esošās “Lotus” komandas, kas viņam nespēj nodrošināt uzvarēt spējīgu mašīnu visas F1 sezonas garumā. Somu pilota nākotne tiek saistīta ar pašreizējo čempionvienību “Red Bull”, kur Raikonens nomainītu Marku Vēberu.

Sāri skaidro, ka “Red Bull” attīstības programmas dalībnieki Daniels Rikjardo un Žans-Eriks Verņē nav pietiekami piemēroti kā Sebastiana Fetela komandas biedri.

“Viņi ir lieliski čaļi, tomēr ne pietiekami labi piloti,” viņš saka. “Domāju, ka iespējamība Kimi pāriešanai uz “Red Bull” komandu ir ļoti augsta. Tas būtu tikai loģisks solis.”

Tikmēr “Lotus” vienība Raikonena vietā plānojot nolīgt pašreizējo “Williams” pilotu Pastoru Maldonado, kurš komandā varētu ienest Venecuēlas naftas kompānijas PDVSA miljonus.

1 KOMENTĀRS

  1. Vai tas solis tieshaam ir logjisks, gruuti teikt, bet buutu jau tas ljoti forshi. Un Webbo prasiitos ielikt Makos – nu nav tas Peress lietaskoks. Ja Lotus grib Maldonado – nu, var jau meegjinaat, Williams vinjsh taapat nepacels.

  2. Manuprāt baumas mūsdienu laikmetā nerodās nejauši, un pēdējos gados diezgan labi ir paredzētas dažādas pārejas. Piemēram, par Alonso uz Ferrari pirms Raikko termiņa beigām arī jau ilgi runāja. 🙂 Vnk tgd ir dažādu informācijas tehnoloģiju laikmets, ka noslēpumus noturēt slepenībā ir grūtāk, ja visi darbinieki nav ļoti lojāli un uzmanīgi. 🙂