Nopietnās finasiālās problēmās nonākusi Vidžeja Maljas vadītā Force India komanda. Komanda 21. janvārī prezentēja šīs sezonas modeli, tomēr tā nepiedalīsies pirmssezonas testos Heresā, kas norisināsies no 1. līdz 4. februārim. Lai gan pavisam nesen Force India vēl solīja cīnīties par pjedestāliem, tomēr šis mērķis varētu būt pamatīgi apdraudēts, jo neapmaksātu rēķinu dēļ darbs pie mašīnas ir aizkavējies. Tāpat tiek ziņots, ka komandu tuvākajā laikā varētu pārpirkt Renault kompānija, kura šosezon ar dzinējiem apgādā Red Bull un Toro Rosso vienības.

Daniels Rikjardo paziņojis, ka piloti labprāt 2017. gadā brauktu ar mašīnām, kas spētu attīstīt 1000 zirgspēku jaudu. Austrāļu braucējs uzskata, ka tas palīdzētu spožākajiem talantiem vēl izteiktāk  nodemonstrēt savu talantu. “Mēs visi vēlamies braukt ātrāk un ar jaudīgākiem spēkratiem. Tas radītu papildus adrenalīnu, kas ir tieši tas, kādēļ mēs braucam.” Rikjardo uzskata, ka sacīkšu mašīnu vadīšana kļuvusi pārāk viegla, tādēļ ir daudz grūtāk saprast braucēju patieso talantu.

Ledus vīrs Kimi Raikonens, kurš arī šosezon pārstāvēs Ferrari komandu, ir kļuvis par tēvu. Kā ziņots Raikonena dzīvesbiedres Minttu Virtanenas neoficiālajā Facebook lapā, jaundzimušais ir 51 centimetru garš un sver 3,7 kilogramus. Raikonens un Virtanena, kas strādājusi par stjuarti un modeli, iepazinās 2013. gada vasarā. Redzēsim, vai šis kļūs par kārtējo gadījumu autosportā, kad dēls iet tēva pēdās.