Jau šajā nedēļas nogalē 19. septembrī, pulksten 19:00 norisināsies Latvia Racing League 3.sezonas atklāšana, informē LRL organizators Gints.

Latvia Racing League sezonas pirmā sacīkste tiks aizvadīta Bahrain Grand Prix trasē, kur labākie 20 braucēji no visas Latvijas uzsāks cīņu par čempiona titulu. Par titulu noteikti sagaidāma sīva cīņa, jo bija liela pirms sezonas pauze un braucējiem bija lieliska iespēja sagatavoties sezonai.

Vairāki braucēji treniņa braucienos jau uzrādījuši ļoti labus rezultātus, kas noteikti arī atspoguļosies sezonas laikā. Jaunajā sezonā mums ir 20 pamatsastāva braucēji un 8 rezervisti. Braucēji šajā sezonā aizvadīs 15 posmus, kuri norisināsies katru svētdienas vakaru.

Kā ierasti arī no mūsu puses un sadarbības partneriem esam sarūpējuši balvas mūsu noslēguma kopvērtējuma pirmajām trim vietām un arī komandu konstruktora kausa ieguvēji saņems savā īpašumā balvu.

Mūsu sacensības var vērot tiešraidē mūsu Twitch kanāla – https://www.twitch.tv/latviaracingleague

Ja vēlies saņemt laicīgi jaunumus vai arī pieteikties par rezervistu šajā sezona, tad būsim priecīgi ja pievienosies mūsu discord serverim – https://discord.gg/qKvgfpFue6

Sīkāka informācija par šo līgu atrodama mūsu discord serverī, kur var iepazīties ar visu nepieciešamo informāciju un atrast mūsu sociālos tīklus.