Foto: RenaultRoberts Kubica šajā nedēļā ir atkal sēdies pie “Škoda Fabia” rallija mašīnas stūres un demo ekipāžas sastāvā piedalījies rallija sacensībās Itālijā, Dženovas apkārtnē.

Vēl tikai pirms pāris dienām parādījās informācija, ka poļu pilotam ir grūtības ar savainoto roku noturēt ūdens glāzi, tomēr viņa dalība rallijā liecina par progresu. “Rallyemotion.it” ziņo, ka Kubica, kas pērnā gada februārī cieta avārijā un guva dzīvībai bīstamas traumas, pie rallija mašīnas stūres sēdās ceturtdien. Tiek ziņots, ka tas ir pirmais solis uz Kubicas atgriešanos.

Tostarp “Lotus” komandas īpašnieks Džerāds Lopess ir paziņojis, ka viņa vienības un Kubicas līguma pagarināšanas sarunu izgāšanās pamatā bija informācija par poļu pilota iespējamo pievienošanos “Ferrari”.

“Es nezinu vai tās bija Roberta iedomas vai kāda cita,” skaidroja Lopess. “Mēs zinājām, ka Roberts nevarēs atgriezties 2011.gadā. Mēs viņu neskubinājām ātrāk pabeigt atveseļošanās procesu – spiedienu lika viņa menedžments. Tas viss bija saistīts ar viņu ieinteresētību par pievienošanos “Ferrari”. Jebkurā gadījumā mūsu durvis viņam bija atvērtas ļoti ilgi. Es joprojām uzskatu, ka Roberts ir viens no retajiem pilotiem, kas spētu izcīnīt titulu pat ar ne pašu labāko mašīnu.”

1 KOMENTĀRS

  1. pizdohen laikam buus Kubikam. Paaraak skopas zinjas, bildes. Ja vien nav iecereets kaads scenaarijs “kaa Feenikss no pelniem”, resp., peekshnji paraadaas pilniigi vesels Kubica, sarkanaa kombinezonaa, tuuliit gatavs braukt un uzvareet. Bet kaut kaa neticaas.