Arī otrajā treniņu sesijā ātrāko apļa laiku ar supermīkstā sastāva riepām uzrādīja Sebastians Fetels. Tādejādi “Ferrari” pilots pirms Bahreinas GP izšķirošajiem notikumiem ir kļuvis par nosacītu posma favorītu.

Visi pilotis otrajā treniņā veica kvalifikācijas simulāciju ar supermīkstā sastāva riepām, tomēr Luisam Hamiltonam abos mēģinājumos misējās – vispirms Hamiltonam patraucēja Niko Hulkenbergs, bet pēc tam brits kļūdījās pats un galarezultātā palika 5.vietā.

Aiz Fetela ierindojās Valteri Botass, Daniels Rikardo un Kimi Raikonens.

Treniņa izskaņā risinājās sacīkšu nogriežņa simulācija un arī šeit Fetela apļa laiki bija lieliski – ar supermīkstā sastāva riepām vācietis nobrauca 21 apli un viņa pēdējais aplis joprojām bija 1:37,4s, kas ir lielisks temps sacīkšu režīmam.

Treniņi 2 – Bahreinas GP

3 KOMENTĀRI

  1. Valmierā sēras…….aptrakušais un visu pārspētais Fettels velk visiem pa priekšu! Droši vien pārdozējis dopingu,bet sarkanā mašīna neatbilst ne kādiem F-1 noteikumiem !!! Savādāku izskaidrojumu nav jo pats Fettels esot prasts ierindas braukalētājs,bet visi tiesneši sarkano nopirkti nejēgas! Tieši viss šis kompots rada aizdomas,ka kaut kas tiešām nav kā vajag! 🙂

    • Nē, vienkārši treniņos Fetelis vēl nejūt spriedzi, bet kā kvalene tā viņam ir pļurkt un abi Mercedes piloti ir priekšā. Nezinu vai Fetels jau ir prasts ierindas braukalētājs, bet uz to pusi iet. Turklāt ļoooti strauji!