Pēc tam, kad pēdējos testos Barselonā “Red Bull” komandai ar ievērojami uzlaboto jaunā modeļa RB8 versiju radās tehniskas problēmas, parādījās informācija, ka komanda pirmajā posmā izmantos konservatīvāko versiju, kas testēta pirmajos Barselonas testos un Heresā.

Tomēr pirms došanās uz otru pasaules malu Kristians Horners apliecināja, ka tiks izmantota pēdējā RB8 versija, kuru tik paranoiski komanda slēpa pēdējās divās testus dienās – skaties video!

“Uzlabojumi izskatījās ļoti labi un noteikti tos izmantosim arī Austrālijā,” paziņoja Horners. Interesanti, ka uzlabotā versijai radās vairākas tehniskas problēmas divu dienu laikā un pēdējā testu dienā Sebastians Fetels veica tikai nedaudz virs 30 apļiem. Tas dod pamatu apšaubīt jauno uzlabojumu tehnisko izturību un nav izslēgts, ka šī tendence saglabāsies arī sezonas pirmajā daļā, dodot “Red Bull” konkurentiem labas iespējas izmantot to savā labā.

Tostarp vēl interesants komentārs sekoja no Kristiana Hornera, kad viņam tika jautāts par pilotiem, kas šajā sezonā būs nopietnākie konkurenti uz čempiona titulu. Bez Sebastiana Fetela un Marka Vēbera, Horners izvelējās Džensonu Batonu.

“Luiss šogad līdīs no ādas laukā, lai reabilitētos par pagājušo sezonu,” konkurentus vērtēja Horners. “Džensons jau pērn pierādīja, ka ir ļoti spēcīgs, Fernando nekad nevar norakstīt un interesanti būs pavēto arī Kimi sniegumu. Bet, ja man jāizvēlas viens no konkurentiem, tad iespējams tas būs Džensons.”

“Red Bull” slēpj jauninājumus pēdējā testu dienā:

1 KOMENTĀRS