Foto: GP2 media

“Marussia” komanda ir paziņojusi, ka tās rezerves pilots 2013.gada sezonā būs Rodolfo Gonzales.

“Viņam ir visa vajadzīgā pieredze, lai pildītu mūsu rezerves pilota lomu un vajadzības gadījumā sēstos Formula 1 mašīnā,” paziņoja komandas boss Džons Būts. “Lai vēl labāk sagatavotos, Rodolfo piedalīsies vairākās piektdienas testu sesijās šīs sezonas gaitā. Tad mums būs arī iespēja izvērtēt viņa noderību komandai tuvākajā nākotnē.”

Jāpiebilst, ka 26 gadus vecais venecuēlietis, kuru gluži kā Pastoru Maldonādo atbalsta naftas kompānija PDVSA, “Marussia” sastāva piedalīsies arī jauno braucēju testos, kur iepriekšējos gados startēja “Force India” un “Caterham” sastāvā.

“Ar nepacietību nevaru sagaidīt, kad pievienošos komandai un piedalīšos procesos jau sākot ar Melburnas sacīksti,” paziņoja Gonzaless. “Lai gan šis ir ļoti lielisks mirklis manā karjerā, Venecuēlas tauta šobrīd sēro par Prezidenta Hugo Čavesa nāvi. Es ceru, ka šīs ziņas kaut nedaudz uzlabos viņu noskaņojumu. Man ir ļoti žēl, ka nepaguvu dalīties savos priekos ar Prezidentu personīgi.”

Nevar aizmirts, ka Gonzaless pēdējās trīs sezonas ir pavadījis GP2 sērijās, šajā laikā guvis vien 10 punktus un pērn viņa pozīcija kopvērtējumā bija 17.vieta. Augstākais panākums Gonzalesam GP2 sērijās ir ceturtā vieta Spa trasē 2010.gadā.

1 KOMENTĀRS