Šodien Formula E čempionāta rīkotāji paziņoja vēl 8 pilotus, kas pieteikušies dalībai sērijās un kurus komandas varēs izvēlēties savam sastāvam.

Bruno Senna, Sebastians Burdē, Oriols Servia, Daniels Abts, Narains Kartikejans, Kristians Alberss, Franks Montaņī, Džons R. Hildebrants ir papildinājuši jau esošo FIA Formula E pilotu kluba biedru sastāvu un līdz ar to šobrīd kopējā pilotu sarakstā jau ir 16 uzvārdi (saraksts ir zemāk). Visiem no viņiem būs iespēja jau tuvākajā laikā izmēģināt elektrisko formulu “Spark-Renault SRT_01E Formula E”.

Sarakstā ir vairāki bijušie Formula 1 piloti, tostarp Airtona Sennas māsas dēls Bruno Senna, kurš startējis tādās F1 komandās, kā HRT, “Williams” un “Renault”, bet tagad piedalās WEC čempionātā. Francūzis Sebastians Burdē ir četrkārtējais CART čempions (2004. līdz 2007.gads) un bijušais “Toro Rosso” pilots. Spānis Orilos Servija 1999.gadā izcīnīja “Indy Lights” titulu un kopš tā laika ar labiem panākumiem startē IndyCar čempionātā. Tostarp Narains Kartikejans ir pieredzējis indiešu pilots, kuram aiz muguras ir starti vairākās F1 komandās, AutoGP sērijās un Formula 3 čempionātos. 21 gadu vecais vācietis Daniels Abts ir veiksmīgas ar motoru sportu saistītas ģimenes atvase, kurš startējis vācu F3, F3 Euroseries, GP3 un tagad arī GP2 sērijās. Savukārt holandietis Kristians Alberss sāka DTM un turpināja Formulā 1. Francūzis Franks Montaņī startēja F3, Formula Renault, Formula 1 čempionātos, bet pēdējos gados pievērsies startiem salonauto sacensībās un piedalās WEC čempionātā. Visubeidzot amerikānis J.R. Hildebrants 2011.gadā kļuva par IndyCar labāko debitantu un ir aizvadījis testus ar “Force India” F1 komandu.

Formula E pilotu kluba sastāvs:

Daniels Abts (Vācija)
Kristians Alberss (Nīderlande)
Marko Andreti (ASV)
Sebastjans Burdē (Francija)
Karuns Čandoks (Indija)
Lukas di Grasi (Brazīlija)
Džons R. Hildebrants jr. (ASV)
Ma Kinghua (Ķīna)
Narains Kartikejans (Indija)
Vitantonio Liuci (Itālija)
Franks Montaņī (Francija)
Takuma Sato (Japāna)
Bruno Senna (Brazīlija)
Orils Servija (Spānija)
Adrians Tambeijs (Francija)