Pagājušā gada F1 čempions Niko Rosbergs izteicies, ka “McLaren” braucējs Fernando Alonso būtu bijusi labākā opcija viņa aizvietošanai “Mercedes” komandas sastāvā līdzās Luisam Hamiltonam.

Tagad gan vairāk runāšu kā līdzjutējs, jo pilnībā nepārzinu, cik viegli katru no braucējiem būtu piesaistīt, tomēr esmu dzirdējis, ka daudzi vēlējās, lai “Mercedes” komandā nonāk Alonso viņa sarežģīto attiecību ar Hamiltonu dēļ. Arī es labprāt gribētu, lai tā notiktu. Tas viennozīmīgi piedotu čempionātam asumu, tomēr apzinos, ka komandai tas varētu nebūt pārāk veselīgi.

Rosbergs arī neskopojās ar uzslavām Valteri Botasam: “Hamiltonu pārspēt ir ļoti sarežģīti, tomēr šogad pierādīju, ka tas ir izdarāms. Valteri gaida grūts uzdevums, tomēr viņš sevi jau pierādījis kā lielisku braucēju. Viņš varētu dabūt pole position jau Austrālijā!

Rosbergs arī norādījis, ka, neraugoties uz presē izskanējušajām baumām, viņa attiecības ar Nikiju Laudu nav mainījušās un abi saglabājuši savstarpēju cieņu, turklāt Lauda izprot Rosberga aiziešanas iemeslus.