Drīzumā sāksies Ziemeļvalstu rallijkrosa čempionāta RallyX Nordic jaunā sezona, kuras norisēm ar TV starpniecību varēsim sekot kanālā TV6 Latvija, kura ēterā būs redzamas visu posmu tiešraides translācijas. 18. maijā sāksies septiņus posmus garā sezona, kuras viena no pieturvietām būs arī Latvija – 20.-21. jūlijā CSDD Biķernieku Trasē.

Ziemeļvalstu rallijkrosa čempionāta RallyX Nordic visu septiņu posmu tiešraides ir lielisks papildinājums TV6 kanāla sporta paketei. Līdzās Eiropas rallija čempionāta (ERC) apskatiem, Latvijas futbola izlases spēlēm 2020. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijā un Eiropas čempionāta basketbolā sievietēm Rīgā šī gada jūnijā un jūlijā – rallijkross izceļas kā viens no dinamiskākajiem sportiem un pilnvērtīgi ieņem vietu TV6 kanālā programmā. Turklāt RallyX Nordic apskatus būs iespējams redzēt visā Baltijā – TVPlay Sports un TVPlay Sports+ kanālos,Toms Circenis, TV6 sporta raidījumu producents. Norādīsim, ka visu posmu izšķirošo notikumu tiešraides TV6 Latvija sāksies plkst. 16.00.

Latvijas autosporta pasākumu kalendāru šogad izdevies papildināt ar vēl vienām rallijkrosa sacensībām – RallyX Nordic, kas guvušas plašu atpazīstamību, izpelnījušās plašas skatītāju simpātijas un dalībnieku interesi arī aiz Ziemeļvalstu robežām. Čempionāts, 2019. paplašinājis savu ģeogrāfisko piederību, un nu plešas no Dānijas līdz Latvijai, iekļaujot arī trīs Skandināvijas valstis – Norvēģiju, Zviedriju un Somiju. Patīkami, RallyX Nordic izdevies atrast tik spēcīgu partneri kā All Media Baltics, ar kura kanālu starpniecību čempionāta norises tiks plaši atspoguļotas visā Baltijas teritorijā,” Raimonds Strokšs, RA Events direktors.

RallyX Nordic 2019. gada sezonas kalendārs

1. posms 18. maijs Heljesa, Zviedrija
2. posms 19. maijs Heljesa, Zviedrija
3. posms 1.-2. jūnijs Nisuma, Dānija
4. posms 20.-21. jūlijs Rīga, Latvija
5. posms 27.-28. jūlijs Finnskogbanena, Norvēģija
6. posms 24.-25. augusts Kouvola, Somija
7. posms 21.-22. septembris Tierpe, Zviedrija