Priekšlaicīgi sezona noslēgusies Igaunijas galvenajai rallija cerībai. Par WRC pēdējā posma mājvietu tika izraudzīta Monca, kurp nedosies Ots Tanaks. Par iemeslu tam minēti privāti ģimenes apstākļi, nesniedzot sīkāku skaidrojumu. Tanaku no 18. līdz 21. novembrim gaidāmajā Moncas rallijā pie “Hyundai” stūres aizvietos Tēmu Suninens. Somu sportists šogad vairākkārt startējis “M-Sport” komandas sastāvā. Tanakam šī bija ļoti neveiksmīga sezona – 2019. gada pasaules čempions uzvarēja vienīgi Arktiskajā Lapzemes rallijā, bet kopvērtējumā sezonu noslēgs 5. vietā aiz trim “Toyota” pārstavjiem un komandas biedra Tjerī Noivila. Kopš 2015. gada Tanaks piedalījās visos WRC posmos.


MotoGP spožākajai zvaigznei Markam Markesam nāksies izlaist šonedēļ Portugālē gaidāmo Algarves Grand Prix izcīņu. Pagājušajā sestdienā Markess piedzīvoja kritienu, veicot treniņus bezceļu apstākļos. Spāņu sportistam tika konstatēts smadzeņu satricinājums. Pēc vairākām dienām mājas apstākļos Marks joprojām nejutās labi, tādēļ, sekojot mediķu padomiem, pieņemts lēmums nepiedalīties svētdien gaidāmajās sacensībās. Par Markesa aizvietotāju kļūs “Honda” testpilots Stefans Bradls. Sezonas otrajā pusē Markess bija atguvis savu formu, to apliecinot ar otro vietu Aragonā, kā arī uzvarām divos pēdējos posmos Ostinā un Misano. Sezonas kopvērtējumā Markess šobrīd atrodas sestajā vieta.


Pēc šonedēļ Bahreinā gaidāmā izturības sacīkšu čempionāta sezonas noslēguma šķirsies Kazuki Nakadžimas un “Toyota” rūpnīcas ceļi. Nakadžima startē vienā ekipāžā ar Brendonu Hārliju un Sebastianu Buemi. Šogad viņiem izdevies triumfēt Beļģijā un Portugālē, saglabājot izredzes uz WEC titulu pirms pēdējām 8 stundu sacīkstēm. Komandas tehniskais vadītājs Paskāls Vaselons paziņojis, ka nākamā gada sastāvs jau ir izlemts, taču Nakadžimas aizvietotāja vārds vēl nav izplatīts. Sagaidāms, ka tas būs cits japānis Rio Hirakava, kurš demonstrē atzīstamu sniegumu Super GT un Super Formula čempionātos. Nakadžima “Toyota” komandā WEC startēja deviņas sezonas. Pēc pēdējā apļa drāmas, kas laupīja Lemānas 24 stundu uzvaru 2016. gadā, Nakadžima nozīmīgākajās diennakts sacensībās uzvarēja trīs secīgas reizes no 2018. līdz 2020. gadam, kļūstot arī par čempionu 2018./2019. gada sezonā. Bijušais F1 pilots šogad piedalījās arī divās Super Formula sacīkstēs.