Lai gan parasti F1 piloti atvainojas, ka kādam veltījuši rupjus vārdus vai žestus, čempions Sebastians Fetels nedomā, ka izdarījis ko tādu, lai būtu jāatvainojas Narainam Kartikejanam.

Jau ziņots, ka Malaizijas “Grand Prix” izcīņā abu starpā notika saķeršanās, kas liedza Fetelam izcīnīt punktus. Vācietis trasē parādīja indietim visiem zināmo “vidējā pirksta” žestu, vēlāk intervijā nosaucot HRT pilotu par “idiotu”.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=nnoJiTlX04U]

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=njMz69lVUYk]

“Es pazaudēju solīdu ceturto vietu, tādēļ saprotams, ka biju sarūgtināts,” šonedēļ intervijā vācu žurnālistiem, tostarp izdevumam “Sport Bild”, skaidroja 24 gadus vecais Fetels, kurš ar savu rīcību arī esot pārkāpis Starptautiskās automobiļu federācijas (FIA) uzvedības kodeksu, par ko teorētiski varētu pienākties sods.

Tomēr Fetels joprojām nav atvainojies: “Dažreiz cilvēks ļaujas izrādīt savas emocijas un es nedomāju, ka kādam par to vajadzētu apvainoties. Tā ir daļa no sporta.”

Pērn Fetels pēc pirmajiem diviem posmiem atradās pārliecinošā vadībā, bet šobrīd F1 kopvērtējumā ieņem tikai sesto vietu.

“Saprotams, es vēlētos atrasties daudz augstākā pozīcijā, bet priekšā vēl ir gara sezona,” optimistiski uz nākotni raugās Fetels, aizvadīto divu sezonu F1 čempions. “Mūsu mašīna ir ļoti laba un uzskatu, ka arī manas izredzes cīnīties par titulu ir augstas. Tituls joprojām ir mērķis! Nesen biju simulatorā, kur gatavojos Ķīnas un Bahreinas posmiem. Tur mūsu mašīnai plānoti daži uzlabojumi, taču to lietderība vēl būs jāpierāda trasē.”

1 KOMENTĀRS

  1. šāda uzvedība tikai parāda, ka čalis sācis mākoņus stumdīt, neprot zaudēt un tā īsti vēl no autiņiem nav izaudzis…

    @Arcani – tu perversais mūlāp pats vari bakstīt sev vietā kur saule neiespīd 😀

  2. nja.. airtona miltonoviča izpildījumā šitāda darbība, visticamākais, tiktu uzņemta ar ovācijām un sajūsmas spiedzieniem, kā ģēnija dumpīgā gara neviltoto emociju izpausme utt tjpr

    fetelam, odnako, ‘zvaigžņu slimība’..

    ka kartikejans reāli neprot braukt un lielajā autosportā turās vien dēļ savu sponsoru graustu ziljonāru rūpiju koferiem, tas neskaitās