FIA F3 Eiropas čempions Fēlikss Rozenkvists joprojām nav nodrošinājis sev līgumu kādā no čempionātiem uz nākamo sezonu.

RozenkvistsTestiIndyLightsZviedrs ir aizvadījis testus Indy Lights (attēls pa labi) un GP2 sērijās (attēls pa kreisi). Rozenkvistam joprojām saglabājas zināmas cerības iekļūt abos šajos čempionātos, tomēr lielākā problēma ir budžeta iztrūkums, ar ko viņš mokās visu savu karjeru.

Divkārtējā Makao GP posma uzvarētāja menedžeris ir bijušais F1 pilots Stefans Johansons, kurš risina pārrunas ar “Status Grand Prix” GP2 komandu, kuras boss ir Johansona bijušais komandas biedrs 1980.gadā “Shadow” komandā Deivids Kenedijs. Tomēr tagad reālākais variants ir kļuvis Rozenkvistam pāriet uz GT sērijām un startēt ar jauno AMG GT3 modeli. Nevar aizmirst, ka zviedrs jau kopš 2011.gada ir “Mercedes” paspārnē.

RozenkvistGP2testiTurklāt Fēliksa Rozenkvista daudzpusību un talantu pierāda arī fakts, ka viņš jau šīs nedēļas nogalē startēs prestižajā Deitonas 24 stundu sacīkstē, kur “Starworks Motorsport” sastāvā būs vienā ekipāžā ar “Mercedes” GT zvaigzni Marko Engelu un startēs ar PC klases “ORECA-Chevrolet”.