“Mercedes” komandas vadītājs Toto Volfs ir apmierināts ar Luisa Hamiltona un Valteri Botasa sniegumu un savstarpējo sadarbību šajā sezonā, atklājot, ka labprāt saglabātu abus pilotus komandas rindās arī nākamsezon.

“Par viņu vispār jautājumu nav,” situāciju ar Botasu, kuram pagaidām ir līgums tikai uz šo sezonu, komentē Volfs. “Mums jāvirzās uz priekšu, domājot ne tikai par nākamo gadu, bet arī 2019. un 2020. gada sezonām – riskiem, ko uzņemties un iespējām, kas jāizmanto. Ceru, ka Ungārijā būs vēl viens veiksmīgs posms komandai, kas vēl skaidrāk parādīs, kas ir vajadzīgs, lai tā gūtu panākumus.

Tikmēr 32 gadus vecais Luiss Hamiltons nesen izteicās, ka koncentrējas uz konkrēto mirkli un izbauda sacīkstes, tomēr nezin, cik ilgi vēl turpinās braukt un kad liks punktu savai karjerai. Volfs gan norādījis, ka Hamiltons šobrīd vienībā ir ļoti mīlēts, turklāt viņa kontrakts beidzas 2018. gada sezonas izskaņā, tomēr neredz iemeslus, lai neturpinātu sadarbību, bet runas par britu braucēja iespējamo došanos uz “Ferrari” nosaucis par absurdām.

“Mercedes” komanda šobrīd konstruktoru kausa izcīņā ieņem pirmo vietu, par 55 punktiem apsteidzot “Ferrari”, kamēr braucēju ieskaitē Hamiltons ir otrais 1 punktu aiz Fetela, bet Botass no Hamiltona atpaliek 22 punktus.