Īsi pirms 2019. gada Formula 1 sezonas sākuma Maranello bāzētā vienība, kas sākotnēji tika pieteikta kā “Scuderia Ferrari Mission Winnow” veikusi izmaiņas, atbrīvojoties no “Phillip Morris” projekta komandas nosaukumā, atgriežoties pie ierastā “Scuderia Ferrari”.

Matias Binoto vadītā komanda pagājušajā gadā veica izmaiņas mašīnas krāsojumā, papildinot to ar “Mission Winnow” simboliku. Tabakas reklāma F1 čempionātā ir aizliegta, tomēr šis ir “Phillip Morris International” radīts projekts, kura mērķis ir ar inovāciju palīdzību uzlabot sabiedrības dzīvi un labklājību. Plašāk par ‘legālo cigarešu reklāmu’ Formula 1 čempionātā lasi šeit: Formula 1 legālais dūms.

Vēl pirmssezonas testos Barselonā “Mission Winnow” rotāja ne tikai sarkani krāsotās mašīnas, bet arī Šarla Leklerka un Sebastiana Fetela kombinezonus. Pretrunīgi vērtētā simbolika no kombinezoniem ir pazudusi.

Austrālijas veselības dienests panācis savu pēc publiskiem paziņojumiem, ka “Mission Winnow” logotips ir pārlieku līdzīgs cita “Phillip Morris International” pārziņā esoša uzņēmuma “Marlboro” logotipam, kas ilgus gadus rotāja “Ferrari” formulas.

“Mission Winnow” ir galvenais atbalstītājs arī “Ducati” MotoGP komandai, šobrīd gan nav publicēta informācija, ka arī viņi būtu gatavi atteikties no tā un mainīt oficiālo komandas nosaukumu.

Tikmēr “McLaren” F1 komanda uzsāka sadarbību ar “British American Tobacco” projektu “A Better Tomorrow”. Šī sadarbība gan nav radījusi izmaiņas “McLaren F1 team” nosaukumā.