Publicēti nākamās sezonas kalendāri jauno braucēju čempionātos Formula 2 un Formula 3. Tāpat kā F1 braucējiem, arī junioru formulu censoņiem būs iespēja izmēģināt savas prasmes Zandvortas trasē.

Formula 2 čempionāta sezonas garums paliks nemainīgs – 12 posmi. Vienīgais papildinājums – Zandvorta – kalendārā nomainīs Pola Rikāra trasi Francijā, līdz ar to pēc martā gaidāmās sezonas atklāšanas Bahreinā no maija pirmās nedēļas nogales sešu nedēļu laikā risināsies četri posmi. Tāpat kā šosezon starp sezonas priekšpēdējo posmu Krievijā un noslēgumu Abū Dabī gaidāma divus mēnešus ilga pauze. Savu vietu kalendārā ir saglabājusi Spa trase, kas šogad laupīja Antuāna Ubēra dzīvību, kamēr Huans Manuels Korrea joprojām atrodas mākslīgajā komā.

Nedaudz lielākas izmaiņas piemeklējušas Formula 3 kalendāru. Arī tajā Zandvorta aizstās Pola Rikāra trasi, taču sacensības notiks arī Bahreinā, uz kurieni F3 braucēji šogad nedevās. Līdz ar to sezona sastāvēs no deviņiem, nevis astoņiem posmiem un noslēgsies Sočos, lai ļautu braucējiem sagatavoties ikgadējām Makao Grand Prix sacensībām.

Vācijas Grand Prix atskaitīšana no Formula 1 kalendāra nav iespaidojusi junioru čempionātu kalendārus, jo Hokenheimā netika rīkotas F2 un F3 čempionātu sacīkstes. Visi šo čempionātu posmi ir pieskaņoti F1 Grand Prix izcīņām un tāpat kā šogad katrs posms sastāvēs no diviem braucieniem.

Grafiks: FIA Formula 2
Grafiks: FIA Formula 3